ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisarul european Breton descinde astăzi la București pentru a da ordine precise privitoare la introducerea Pașaportului Covid pe scară largă și la obligativitatea vaccinării.
 
Se întâlnește cu Kaus Iohannis, Cseke Attila, Nicolae Ciucă, Valeriu Gheorghiță, urmând să țină o cenferință de presă comună cu Raed Arafat.

Tovarășul Thierry Breton de la UE are tupeul să calce în România și să acuze țara noastră că pune în pericol sănătatea întregii Europe, din cauza ratei scăzute de vaccinare! Culmea nesimțirii această acuzație, când de fapt UE a pus și pune grav în pericol sănătatea poporului român într-o deplină colaborare cu toate cozile de topor de aici, care distrug prin diverse politici agricultura națională, livrându-ne în loc, plastic viu colorat sub formă de hrană! 

Au falimentat o întreagă economie românească, îi termină pe fermierii si agricultorii români și vânează prin piețe până si pe bătrânele amărâte care vând un snop de pătrunjel. La anul vor să le ia țăranilor și lemnele de foc din bătătură, porcii si ce animale mai au, pe motiv de ”încălzire globală”! 

Măi satanelor, voi încălziți global întreaga planetă, aducând iadul pe pământ! Voi sunteți dușmanii omului, plănuiți diverse experimente cu orașe populate de roboți, înlocuirea profesorilor cu roboți, în apogeul ,,Erei digitale”. În lumea voastră întunecată vreți să distrugeți realul, înlocuindu-l cu virtualul, vreți să ne transformați în niște fantome fără suflet, înlocuind realitatea cu un uriaș și sinistru ”joc” pe calculator. Voi, care ne acuzați că atentăm la sănătatea Europei, voi vreți să-l scoateți pe Dumnezeu din Lume! 

Voi desfășurați un război necontenit împotriva sufletelor noastre, împotriva Națiunilor! Voi ne pervertiți copiii și atentați la inocența lor. Pe unde călcați, nici iarba nu mai crește, căci ardeți tot cu ideologia voastră satanică! Astăzi vreți să ne legitimăm printr-un Cod QR iar mâine printr-un cip. Aveți o dorință malefică de a ne tot scana, de a ne transforma în cifre, în statistici. Suntem oameni, nu coduri! Suntem oameni, cu nume sfinte de botez, nu cipuri! Aici, în țara noastră suntem români, comisare bolșevic, Thierry Breton!

Ieși afară din România!