ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De câteva zile, se duce o campanie mediatică furibundă și gălăgioasă pentru a dovedi că Petrică Mâțu Stoian a murit din cauză că medicii i-au spart plămânii cu oxigen.

Campania are rolul de a acoperi faptul că Mâțu era dublu (sau triplu) vaccinat.
 
Alte mii de români, cărora medicii le-au spart plămânii în ATI (uneori cu oxigen industrial), i-au legat de pat, i-au lăsat să zacă în propria mizerie, neschimbați zile în șir, mistuiți de sete, roși de escare (când nu au ars de vii) – toți au murit de COVID.
 
Așa au decretat „experții”.

Mâțu Stoian era un personaj prea popular. Mai ales în mediul rural și printre oamenii simpli. Vestea că el a murit deși era dublu (sau triplu vaccinat) putea întoarce pe mulți de la vaccinare. Putea fi o catastrofă pentru campania lui Gheorghiță și Arafat.

Moartea lui Mâțu Stoian este ceea ce politologii numesc o „Lebădă Neagră”. Adică un eveniment neașteptat, survenit brusc, care strică toate socotelile și planurile.

De aceea, pentru a contracara Lebăda Neagră, pentru a deturna atenția de la ea, era nevoie de un sacrificiu. Un sacrificiu greu. Major.

Astfel, dintre cele două mituri fondatoare ale Pandemiei, cel al „Eroilor din Lina Întâi” și cel al „Vaccinului Mântuitor”, s-a decis sacrificarea celui dintâi.

Chiar cu riscul de a compromite implicit „protocolul” criminal care provoacă actuala hecatombă, de sute de decese pe zi. Sute de oameni lăsați fără tratament, condamnați la moarte în abatoarele sanitare ale regimului Iohannis-Arafat. 

Puritatea Vaccinului, invulnerabilitatea lui trebuie păstrată cu basolut orice preț.

Pentru că Vaccinul este Capul Bisericii COVID, care pretinde că aduce mântuirea lumii.

Compromiterea lui ar nărui toată șandramaua satanistă care maimuțărește Biserica lui Hristos. 

Demascarea Vaccinului ca Fals Mesia ar arunca în aer Marea Resetare și Noua Ordine Mondială. 
Aceasta este miza colosală a bătăliei mediatice din aceste zile. 

Bietul Mâțu Stoian, habar nu are săracul ce cuib de draci a zgândărit cu vaccinarea și moartea sa.