ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesajul Arhiepiscopului Carlo Maria Viganò adresat participanților la prima ediție a Zilei Comemorării Holocaustului Sanitar, care a avut loc pe 11 martie 2024.

 

Dragi prieteni,

Sunt recunoscător pentru invitația profesorului Massimo Citro della Riva de a prezenta salutările mele participanților la Ziua Comemorării Holocaustului Sanitar.

Știți bine că nu m-am ferit niciodată să mă pronunț încă de la începutul farsei psiho-pandemice și că – încă din mai 2020 – am anticipat tot ce s-a petrecut în ultimii patru ani cu privire la gestionarea criminală a acestui experiment de inginerie socială de origine neomalthusiană.

Toate dovedesc astăzi cu prisosință planul subversiv al unei Lovituri de Stat Mondiale, având ca scop decimarea populației și înrobirea supraviețuitorilor.

Presiunile pentru aprobarea Tratatului Pandemic al OMS și a pașaportului sanitar – împreună cu activarea portofelului digital – demonstrează că autorii acestei lovituri de stat nu au nici o intenție de a renunța la planurile lor criminale și nu vor face acest lucru decât dacă se vor confrunta cu o opoziție fermă și hotărâtă din partea populației și a celor puțini din rândul puterii care nu sunt vânduți Forumului Economic Mondial, a celor care în mod curajos nu își încalcă îndatoririle.

Am văzut cum Falsa Biserică Bergogliană a fost total aservită agendei de tratament genetic, un tratament care a fost produs folosindu-se fetuși avortați.

Am văzut doctori și paramedici ucigând oameni fragili și vârstnici la terapie intensivă prin utilizarea anesteziei.

Am văzut lideri politici, magistrați și forțe de poliție declanșând o acțiune fără precedent de incriminare a celor care nu s-au lăsat „marcați”.

Știm cine se află în spatele acestor oameni, cine îi plătește, cine îi șantajează: numele lor sunt binecunoscute.

Acești criminali vor fi în curând trași la răspundere pentru crimele lor, dacă nu în fața tribunalului lumii, atunci cu siguranță în fața lui Dumnezeu, pe care Îl urăsc și pe care ar vrea să Îl înlocuiască, într-un nebunesc delir de omnipotență, care este un preludiu inexorabil la înfrângerea lor veșnică.

Copiii Întunericului, conspiratorii Forumului Economic Mondial și cabala globalistă vor să instaureze împărăția lui Antihrist pe pământ, ca o contrafacere obscenă a Împărăției lui Hristos, Domnul Nostru.

Priviți-le lucrarea: numai minciuni, înșelăciune, oroare, păcat, viciu, violență și monstruozitate.

Și întotdeauna cu un preț, pentru că tot ceea ce fac ei este o monedă de schimb, de comerț: plătești pentru a avea copii, plătești pentru a-i ucide, plătești pentru a le vinde organele, plătești pentru a-i abuza, plătești pentru a impune tratamente letale, plătești pentru a trăi și a muri, plătești pentru minciunile presei și pentru obscenitățile de pe internet, plătești pentru simularea dragostei și a prieteniei, plătești pentru himera unei veșnicii digitale...

Plătești și pentru a sfârși în iad, pentru a-ți condamna sufletul la chinurile veșnice.

În timp ce cu lucrările lui Dumnezeu, totul este gratis – rodul milostivirii, generozității și măreției.

Aveți dreptate să denunțați Holocaustul Sanitar: cu acest termen evidențiați, pe de o parte, amploarea crimei comise de slugile OMS, pe de alta, dorința de a „jertfi” milioane de victime Molohului globalist.

Moartea bebelușilor în pântecele mamei; moartea bătrânilor și a bolnavilor în spitale; moartea tinerilor pe care drogurile i-au rupt de viață; moartea familiei în numele perversiunilor și trădărilor; moartea frumuseții, a cunoașterii și a științei.

Este o moarte care afectează nu doar trupul ci și sufletul, ucigând și flacăra speranței care este în el.

Și este semnificativ faptul că cei care neagă existența unui iad dincolo de lumea aceasta par a dori să facă totul pentru a-l recrea pe acest pământ, ca și cum ar vrea să se răzbune pe noi pentru soarta care îi așteaptă pe acești criminali psihopați.

Perseverați deci în lupta voastră curajoasă, dar nu pierdeți niciodată din vedere imaginea de ansamblu a acestei bătălii epocale, în care forțele Binelui și Răului se pregătesc pentru confruntarea decisivă.

Este important să înțelegeți că farsa psiho-pandemică a fost doar unul din mijloacele de impunere a acestui plan infernal și că este însoțită de alte amenințări care urmează același scenariu, în aceeași direcție.

Demonstrați oamenilor aceeași coerență de ansamblu și până și cei mai puțin atenți vor înțelege și se vor revolta împotriva a ceea ce le este impus prin fraudă și violență.

Domnul a spus: „Adevărul vă va face liberi”. Tot El a spus și: „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”.

Doar adevărul lui Hristos ne poate elibera de lanțurile minciunii și falsității vrăjmașului omenirii.

În consecință, purtați această bătălie conștienți că adversarul vostru și al nostru nu poate fi învins decât cu armele Adevărului.

Sfântul Pavel ne îndeamnă: Nu te lăsa biruit de rău, ci biruiește răul cu binele. Acționează cu libertate între limitele a ceea ce este bun, iar Domnul îți va binecuvânta lupta, așa cum a făcut-o mereu de-a lungul istoriei cu cei care Îl iubesc și ascultă poruncile Lui.

Dacă veți ceda în această privință, vă veți expune flancul dușmanului și toate eforturile voastre vor fi fost zadarnice.

Și amintiți-vă cuvintele Domnului: „Îndrăzniți, Eu am biruit lumea”.

Vă binecuvântez din toată inima.