ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă mai aveam ziariști corecți am fi aflat următoarele despre sănătatea lui Novak Djokovici. Sunt informații de notorietate.

Sârbul a cerut și primit inițial o scutire de injectare, pentru afecțiunile sale, iar cererea sa era anonimă. Nu se știa că solicitantul e Djokovici. Ulterior, alte autoritățile australiene s-au sucit când au văzut că l-au scutit fix pe nr.1 mondial, opozant al șantajului vac$inării. Voi explica asta la finalul textului, cu probe:
 
 
* Încă din copilărie Nole avea diverse alergii teribile și inexplicabile, care-l împiedicau să respire și să ducă o viață normală. Stătea întins în pat și simțea că se sufocă. Sârbul a povestit toate astea în cartea lui din 2013, ”Serve to win” și mai recent, în vara lui 2020, într-un interviu cu Graham Besinger. Deci, toate astea înainte să apară vac$inul. Aveți aici video cu interviul.

* Djokovic are patologie de boală celiacă, adică intoleranță gravă la gluten. Este o boală autoimună care dă simptome similare cu cele ale astmului bronșic. Din cauza asta Nole ține un regim strict și nu ia medicație ca orice om normal. Ca să nu-și paradească și mai rău sistemul imunitar.

* Într-o boala autoimună, cum are Djokovici, sistemul de apărare al organismului percepe ca străină și atacă eronat o parte a corpului, cum ar fi articulatiile sau sistemul digestiv, în cazul lui Nole. Adică imunitatea produce anticorpi ce atacă celulele sănătoase. Factorii genetici au un rol principal în declanșarea bolilor autoimune. Și acum gândiți-vă că serul magic este un tratament genic care produce anticorpi la greu. Anticorpi care se plictisesc.
 
* E momentul să menționăm că nu există studii specifice referitoare la siguranța și eficacitatea vac$inului pentru pacienții cu boli autoimune. Scrie asta chiar în prospectele injecțiilor. Trageți concluziile.
 
* Boala celiacă (sau simptomele ei) l-a împiedicat pe Nole să performeze la capacitate maximă. 2010 a fost un an dezastruos pentru Nole, din cauza bolii. A fost văzut folosind spray inhalant contra astmului. Sunt de notorietate pauzele medicale luate la Australian Open 2010, când comentatorii spuneau: ”Este din cauza astmului!”.
 
* În pauze, Djokovici a vomitat violent, a revenit pe teren și a pierdut meciul contra francezului Tsonga. Atunci l-a descoperit un medic sârb, privindu-l la TV, și a concluzionat că Nole ar trebui să țină un regim fără gluten ca să evite atacul greșit al propriului sistem imunitar. Dr. Igor Cetojevici i-a făcut teste medicale din care a rezultat o listă de alergii, în special gluten, lactate și zahăr rafinat.
 
* Cine s-a informat temeinic știe de ce Djokovici a avut probleme de sănătate în trecut și de ce refuză să joace la loteria injecțiilor genice.
Boala celiacă este fără remediu și degradează sănătatea în mod constant. Printre complicațiile ei se află și malnutriția, infertilitatea, depresia, neuropatiile.

* Toate aceste probleme de sănătate ale lui Djokovici le-au analizat autoritățile medicale din Australia, care inițial le-au găsit justificate.
 
Șeful Tennis Australia, Craig Tiley, și ministrul sportului interimar al Victoria, Jaala Pulford, spun clar că Novak Djokovici nu a primit un tratament special. El a îndeplinit cerințele stabilite de ATAGI (Grupul consultativ tehnic australian pentru imunizare).
 
* Nole este UNUL dintre cei 26 de tenismani care au aplicat ANONIM pentru scutire. Cererile le-au evaluat 2 comisii medicale, ambele avizate de Departamentul Sănătății din statul Victoria.

* Autoritățile australiene care l-au reținut în aeroport pe Djokovici și-au contrazis proprii experți. Ca să nu fie ridicole au invocat și nereguli în solicitarea tipului de viză de intrare în țară. Toată chestia e cusută clar cu ață albă, delictul de logică și dubla măsură sunt evidente. Dictatura sanitară din Australia mizează pe faptul că mai mult decât să fie un proces dus de avocații lui Nole contra statului n-are ce să se întâmple iar asta va dura. Oamenii vor uita.
 
* Între timp, în cea mai bogată țară în hidrocarburi din Asia Centrală se răstoarnă puterea după un scenariu care ne-a devenit familiar, de când SUA au invadat Panama dar lumea se uita la Loviluția televizată din România 1989. Dar despre Kazahstan, unde am fost, în articolul viitor.