ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Niciodată în istoria lumii nu a existat o asemenea desfășurare de forțe pentru a amăgi, manipula prin frică și a-i pedepsi pe cei care refuză un tratament medical.

O analiză-manifest publicată de doctorul în medicină Thomas T. Siler în American Thinker și pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

Se desfășoară o campanie de propagandă masivă împotriva celor care aleg să nu se vaccineze anti-COVID-19 cu vaccinurile experimentale cu ARN mesager.

Presa corporatistă, marile companii tehnologice și guvernul nostru și-au unit puterile pentru a recompensa obediența și pentru a pune la stâlpul infamiei și marginaliza nesupunerea.

Mantra lor afirmă că este vorba de o pandemie a nevaccinaților. Persoanele care aleg să nu se vaccineze sunt prezentate ca persoane lipsite de inteligență, egoiste și paranoice, care nu citesc prea mult și trăiesc într-un parc de rulote în Florida (sau Alabama, Texas... numiți dvs. statul).

Niciodată nu a existat un asemenea efort de a amăgi, de a manipula prin frică și de a-i pedepsi pe oamenii care refuză să accepte un medicament experimental.

Totuși, pe măsură ce trece timpul și se strâng mai multe informații despre virus și vaccin, nevaccinații par tot mai deștepți de la o zi la alta.

S-a demonstrat astfel că vaccinații se infectează și răspândesc virusul la fel ca nevaccinații.

Continuă să curgă informații despre efectele adverse ale vaccinurilor, care fac riscurile de vaccinare prohibitive în timp ce pandemia dispare.

Pe măsură ce riscurile de vaccinare ajung la cunoștința publicului, medicațiile orale sau intravenoase (flccc.net) devin mult mai atractive ca tratamente timpurii, în special deoarece vaccinații vor avea nevoie de o serie nesfârșită de rapeluri la fiecare șase luni.

Să vorbim mai întâi despre nivelul de inteligență al nevaccinaților.

Ezitarea la vaccinare ține de mulți factori, dar are prea puțin de a face cu educația sau cu inteligența. 
Carnegie Melon University a realizat un studiu de evaluare a ezitării la vaccinare la toate nivelurile de educație. Conform studiului, știți care este nivelul de educație cu cea mai mare ezitare la vaccinare? Nivelul celor cu doctorate (Ph.D.)!
 
Aceste titluri au fost acordate celor specizați în domeniile liberale. În mod evident, oamenii de știință capabili să citească datele și să evalueze riscurile sunt printre cel mai puțin susceptibili să se vaccineze.

Afirmația potrivit căreia avem de-a face cu o pandemie a nevaccinaților este așadar în mod evident falsă

Iată ce întrebare punea recent o asistentă medicală pensionară din California:

„De ce cei protejați au nevoie să fie protejați prin obligarea neprotejaților de a utiliza protecția care nu i-a protejat pe protejați?”

Dacă vaccinul nu împiedică infectarea, atunci vaccinații rămân supuși aceluiași risc și devine și mai improbabil ca nevaccinații să accepte un vaccin lipsit de eficiență.

Eficiența vaccinului ARNm este foarte restrânsă și concentrată pe tulpina originală Alfa a COVID-19. Vizarea unui grup antigen este folositoare împotriva tulpinei originale Alfa, dar nu oferă protecție împotriva tulpinei Delta, și probabil nu va oferi protecție nici împotriva tulpinilor care vor apărea în viitor.

De asemenea, se pare că eficiența vaccinurilor dispare după 4-6 luni, ceea ce aduce în discuție rapelurile la rapeluri.

Mai mulți cercetători au subliniat că vaccinarea cu un vaccin ineficient, în condițiile unei pandemii, forțează virusul să caute scăpare prin mutații.

Dacă rapelul nu este decât o repetare a aceluiași vaccin, este probabil că nu va ajuta împotriva noilor tulpini, ci va exercita o presiune evolutivă asupra virusului pentru a produce și mai multe tulpini și a ne expune la și mai multe efecte secundare.

De ce atunci strategia rapelurilor în serie este aplicată peste tot în lume?

Această vastă Fază 3 de experiment clinic al vaccinurilor ARNm la care sunt supuși americanii, în special prin frică, nu decurge bine. Este absolut clar pentru oricine apără sănătatea publică că programul de vaccinare trebuie oprit.

Islanda a încetat total să mai vaccineze cu Moderna, ceea ce reprezintă un pas în direcția cea bună.
Suedia, Danemarca și Finlanda au interzis vaccinarea cu Moderna la orice persoană cu vârsta sub 30 de ani.

VAERS, sistemul american de declarare a efectelor adverse ale vaccinurilor, indica la începutul acestei săptămâni 16.000 de decese, 23.000 de invalidități, 10.000 de cazuri de miocardită, 87.000 de îngrijiri medicale de urgență, 75.000 de spitalizări și 775.000 de efecte adverse, în total.

VAERS este binecunoscut pentru gradul de sub-raportare a evenimentelor situat între1 și 10%.
 
Eudravigilance, sistemul similar de raportare european, asociază deja 26.000 de decese proximității imediate a administrării vaccinului.

Date scurse din sistemul CMS (grafice ale sistemului de asigurare Medicare) arată aproape 50.000 de decese în sistemul Medicare, după vaccinare.

Un program de monitorizare cu inteligență artificială, Project Salus, care supraveghează de asemenea grupul persoanelor din sistemul Medicare, arată că persoanele vaccinate se plâng de efecte adverse din ce în ce mai grave și mai numeroase de la o săptămână la alta, de tipul Creșterii Dependenței de Anticorpi.

Acest fenomen apare atunci când anticorpii vaccinului accelerează în realitate infectarea.
Creșterea Dependenței de Anticorpi a apărut deja la testele altor vaccinuri împotriva coronavirușilor la animale.

CDC și FDA șterg aceste date, astfel că nimeni dintre cei care se vaccinează nu o poate face în urma unui consimțământ bine informat.

Declarația de la Roma număra până la data de 14 octombrie peste 12.000 de semnături de medici și oameni de știință, care atestă că actualul mod de gestionare a pandemiei echivalează cu o crimă împotriva umanității, deoarece refuză cel mai bun tratament medical și continuă să pledeze în favoarea vaccinurilor nocive.

Dovezile se află în fața americanilor (și a oamenilor de pretutindeni) pentru a pune capăt propagandei vaccinării și a psihozei măștii.

Discursul fricii permanente colportat de presă se prăbușește. Norvegia, Suedia și Danemarca au pus capăt tuturor restricțiilor legate de COVID-19 și situația este mult mai bună decât în Statele Unite, Marea Britanie sau Israel, trei țări care continuă să vaccineze în timpul pandemiei.

Mexicul, Guatemala, Indonezia, cvasi-totalitatea Africii și unele părți din India au rate mici de vaccinare și situația este mai bună decât în Statele Unite, lucru posibil prin gestionarea pandemiei cu ajutorul ivermectinei.

Peste 500.000 de persoane au participat la manifestarea motocicliștilor Sturgis, în august, și nu s-a înregistrat o creștere a răspândirii COVID-19.

Sezonul de fotbal a început în august și stadioanele din toată țara sunt pline cu peste 80.000 de persoane care strigă și urlă fără măști.

Nu s-au înregistrat cazuri de supra-răspândire, însă elevii sunt obligați să poarte măști în clasă. Nu are nici un sens.

Dacă vaccinul este atât de important, atunci de ce politicienii și imigranții care intră ilegal în țară nu sunt obligați să îl facă?

În prezent, 13 state americane conduse de Democrați și cu o rată mare de vaccinare înregistrează cele mai înalte rate de infectare, în vreme ce statele Republicane o duc bine. Cum s-a ajuns aici?

Ar trebui să fie clar că guvernul a folosit COVID pentru a crea o stare de frică permanentă, astfel încât să renunțăm la libertatea noastră.

În această bătălie colosală între guvernul nostru și cei nevaccinați, sper ca suficient de mulți oameni să refuze să se supună, astfel încât să putem rămânem uniți și să oprim această nebunie. Știu că este o decizie foarte dificilă pentru mulți, atunci când există riscul de a-și pierde slujba.

Celor vaccinați le spun să înceteze să se mai injecteze cu noi doze, deoarece în acest fel doar perpetuează riscul efectelor adverse și al unor noi tulpini.

Dacă permitem guvernului să ia această decizie medicală pentru noi, atunci nu mai rămâne decât un pas mic până când guvernul va afirma că trebuie să ia și alte decizii medicale în locul nostru.
 
De exemplu, că nici o persoană peste 75 de ani nu mai trebuie resuscitată; că nu sunt permiși mai mult de trei copii (sau doi, sau unul), cu sterilizarea obligatorie a femeilor; sau că refuzul conformării la decizia guvernului duce automat la pierderea asigurării de sănătate.

Dorești să trăiești într-un astfel de stat totalitar? Dacă acum ești mândru că ești vaccinat și de partea guvernului, cum va fi la următoarea măsură guvernamentală obligatorie, atunci când te vei situa în cealaltă tabără, forțat să accepți o decizie pe care nu o dorești. Cum te vei simți atunci?

Este evident că guvernul (cu grupul Fauci), presa și Big Tech încearcă să ne dezbine și să ne confiște libertatea.

Mă rog ca toți cei care își spun americani să se poată uni pentru a pune capăt tiraniei și a elibera America înainte de a fi prea târziu. 

Rezistați pașnic și nu vă supuneți!