ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VEȘTI BUNE: Curtea de Apel, din Arondismentul 5, SUA, a decis pe 1 Septembrie curent, ca FDA "și-a depășit competentele, sfătuind publicul sa nu folosească Ivermectina” împotriva unei răceli, cu rata de vindecare de 98%, după ce trei doctori au dat in judecata Administrația pentru Hrana și Medicamente, pe motiv ca aceasta s-a băgat, în mod nepermis, în relația dintre medici și pacienții lor, subminind autoritatea primilor de a prescrie un medicament autorizat și, implicit, dreptul celor din urma de a-l primi.

Mai mult, s-a precizat, carierele lor au fost profund afectate, in urma sancâiunilor primite din partea angajatorilor, ce au cuprins, inclusiv, suspendarea din profesie si pierderea injustă a privilegiilor.

Decizia Curții vine după ce, pe fond, judecătorul districtual, Jeffrey Brown, a respins cererea medicilor, conferind FDA "imunitate suverana”, împotriva plângerilor civile, pretinzind chiar ca reclamanții nu si-au probat, cu succes, prejudiciile suferite.

Curtea de Apel a criticat argumentul instantei inferioare, confirmind faptul ca "doctorii se pot folosi de Actul de Procedură Administrativă” (privind medicamentele aprobate oficial si modul lor de folosire) și să ocolească, astfel, legal, pretinsa "imunitate suverana” a FDA.

PS: Reamintesc că diabolizarea publică, pe toate canalele media, a tuturor tratamentelor împotriva gripei, cu rata de vindecare de peste 98%, care a închis în case omenirea și a distrus normalitatea vieții noastre, printre care Ivermectina și chiar banala aspirină, s-a înscris în agenda de promovare a ”fascinarii” globale, cu seruri experimentale, care au produs (nici nu vreau sa mai număr cite) decese si vătămări corporale grave, potrivit EudraVigilance si VAERS.

Mai precizez că, pe plan local, medicii, care au îndrăznit să își profeseze meseria, propunând scheme proprii de tratament, în baza nomenclatorului medicamentelor avizate la nivel național, în acord cu principiile liberale ale profesiei și competentelor proprii, au fost atacați de mass-media, terfeliți și șicanați, prin plîngeri disciplinare la Colegiul Medicilor, sub privirile încurajatoare ale autorităților.

Printre ei, doamna doctor pneumolog Flavia Groșan, de la Oradea, și domnul doctor Adrian Cacovean, de la București. Alte metode de impunere, cu forța manipulării odioase de către aparatul propagandistic al statului, a unor seruri experimentale, găsiți într-un articol mai vechi, scris in exclusivitate pentru ActiveNews.