ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care cred că spectacolul de tip "circ ambulant",  desfășurat ieri pe străzile Bucureștiului a fost despre drepturi, toleranță și voie bună, sunt fie naivi, fie nătărăi.

În imaginea alăturată vedem un grup de oameni care aparțin sau susțin minoritatea Lgbtqia+.

Dacă vă întrebați ce e cu steagul ăla, iată: este o copie fidelă a  celebrului  "steag bolșevic al victoriei" (Знамя Победы, Znamya Pobedy), ridicat la data de 1mai 1945 pe clădirea Reichstag-ului din Berlin.

El simbolizează victoria comuniștilor împotriva Germaniei. Acest steag roșu, cu secera și ciocanul are și astăzi o valoare de simbol sacru la Kremlin.

Ce caută acest simbol bolșevic la circul ambulant organizat ieri de minoritățile sexuale?!

E simplu! Chiar despre asta e vorba la aceste evenimente. Nu e despre toleranță și drepturi, ci despre un adevărat război, în care cei așa-zis "opresați" luptă pentru victoria finală. Această victorie presupune dinamitarea și distrugerea din temelii a întregii societăți actuale, cu valorile și tradițiile ei și instaurarea "noii orânduiri" sexo-marxiste.

Fiind situată la periferia civilizației occidentale, România nu e un front (încă) deschis. În Vest, însă, și in Statele Unite, acest război se duce deschis. Și revoluționarii marxiști pare că au câștigat acolo deja.

Spuneam la început că cei care susțin și aplaudă isteric de pe margine acest circ sunt fie inocenți, fie nătărăi.

Însă, diplomații străini de prim rang, care se alătură an de an alaiului, influensării autohtoni care aplaudă voios cauza "curcubeului marxist" și politicienii care susțin parada Pride, nu sunt nici inocenți și nici nătărăi.

Ei sunt combatanți activi, participanți entuziaști la "revoluția noului socialism".

Ei știu ce fac! Și unii sunt și bine plătiți pentru lupta lor.

La fel cum televiziunile și agențiile de presă care au prezentat circul ca o frumoasă realizare, știu foarte bine că mint și manipulează masele.

Cu toții ignoră cu bună știință secera și ciocanul și alte simboluri comuniste, marxiste și bolșevice, prezente la aceste manifestații, dar înfierează cu mânie proletară "elementele extremiste", adică pe cei ce iubesc tricolorul, națiunea și firescul.

Din fericire, "nu mor caii când vor... bolșevicii"!