ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până cu o zi înainte de începerea școlii, zeci de mii de puști s-au bulucit pe stadion, fără mască și distanțare, făcându-și nestingheriți de cap la saturnaliile politico-muzicale din urbea micului zeu liberal Boc.

De a doua zi, peisajul s-a posomorât brusc. Forfota veselă a unui început de an școlar normal, bucuria revederii colegilor și profesorilor, emoția neștiutului care așteaptă să fie descoperit, toate au fost întunecate de restricții și interdicții. 

Școlile s-au transformat în clinici de boli infecțioase. Toate învățătoarele semănau cu Beatrice Mahler. România s-a umplut de balșuri și babeșuri pentru copii, unde accesul s-a făcut după reguli militarizate și cu echipament corespunzător. 

Nu florile, nu ghiozdanul, ci masca a devenit elementul central al evenimentului. Insul cu apucături gestapovene care ocupă fraudulos locul lui Spiru Haret nu trebuie supărat!

Contrastul dintre permisivitatea de la Untold și spiritul cazon de la începerea școlii nu a scăpat opiniei publice. Nu avea cum să scape. Era prea bătător la ochi.

Rețelele de socializare s-au umplut de imagini în paralel de la cele două evenimente, într-o revărsare de furie surdă împotriva regimului Iohannis. Au curs comparațiile dintre Mumă și Ciumă, cu adese referiri la alte rubedenii apropiate ale neamțului și câțului.

Ai spune că programarea Untold chiar înaintea deschiderii anului școlar a fost o colosală gafă politică. Nu a fost. Cum nu a fost nici dezvelirea statuii lui Brukenthal. Ambele au fost semnale puternice transmise cu bună știință de putere.

Cocoțarea pe un soclu în Piața Mare din Sibiu, orașul natal al președintelui, a călăului lui Horea, Cloșca și Crișan, a fost un semnal de obediență către exterior. Un mesaj că situația internă este sub control, că răscoalele interne sunt excluse și gâtul este pregătit să accepte fără crâcnire noul jug desemnat după ieșirea la pensie a lui Mutti.

Organizarea ostentativă a Untold în pragul anului școlar a fost un semnal adresat copiilor și tinerilor. Un imbold la vaccinare și la emancipare de sub tutela părinților.

„Alege”, transmiteau subliminal imaginile în paralel de la cele două evenimente. „Poți fi așa” (și într-o parte puștimea se zbănțuia exuberantă, fără constrângeri și dăscăleli), „sau așa” (și în partea cealaltă copiii mascați, ținuți din scurt, pășeau docil în umbra părinților).

„Vaccinul conține Untold: bate-ți la cap părinții să te lase să te vaccinezi!”

Adevărata festivitate de deschidere a anului școlar a fost coloratul Untold, nu manifestările cenușii de luni. 

Festivalul Al Cărui Nume Nu Poate Fi Rostit a fost momeala supremă pentru copii. 

*


Unul din primele lucruri care s-au aflat despre virusul din Wuhan a fost că tinerii și mai ales copiii au un risc infim de a face forme grave ale bolii. Cu atât mai puțin de a muri.

Un studiu din 2 septembrie 2021 al Universității Stanford arată că Rata de Fatalitate a Infectărilor (RFI – procentul din populație care se infectează cu o boală și moare ca efect direct sau indirect al ei) pentru persoanele din grupa de vârstă 0-19 ani este de 0,0027%. Adică mai puțin de 3 la 100.000.

RFI tipic pentru gripa sezonieră la aceeași grupă de vârstă este de 2 la 100.000.

Mai mult, potrivit aceluiași studiu, întreaga populație sub vârsta de 70 de ani are o rată de supraviețuire la SARS-CoV-2 de 99,8%. 

O nouă dovadă că sperietoarea COVID este umflată artificial cu paie.
 

*


În ciuda aberației flagrante, campania de vaccinare a copiilor continuă neabătut. De la vârste tot mai fragede.

Același mult-și-de-pomană-vaccinat Israel este cel care sparge bariera celor 12 ani, demarând vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, care suferă de boli considerate grave.

Cuba, transformată după moartea lui Fidel într-un paradis progresist,  merge și mai departe și vaccinează toți copiii începând de la vârsta de 2 ani.

China, Emiratele Arabe Unite și Venezuela se pregătesc să urmeze exemplul Cubei.

Anthony Fauci a transmis și el un semnal puternic:

„Cred că vaccinarea obligatorie a copiilor în școli este o idee bună.”

Sunt semne că și în România micuții au fost luați la țintă. Fosta ministră a Sănătății, Mihăilă, și eternul Arafat dâmbovițean au cerut organizarea de secții ATI-COVID pentru copii.

„Va crește numărul de copii internați în spitale, inclusiv în Terapie Intensivă”, ne-a avertizat și ofițerul Gheorghiță.

*


Temă pentru acasă: Să se afle câți copii au primii patru oameni din statul român.

(Cât despre Arafat și Gheorghiță nici nu poate fi vorba.)

*


Vaccinarea copiilor seamănă în mod straniu cu educația sexuală. Niciodată nu este prea devreme. 

Odată cu distrugerea familiei, copiii sunt instituționalizați tot mai de timpuriu. Ocupați să alerge ca disperații după pâine și carieră, părinții își abandonează odraslele încă de la naștere. 

Din uter, copiii sunt aruncați direct în ghearele Statului. El să-i crească și să-i educe!

Așa s-a creat „dreptul” de paternitate al guvernului. 

Așa a apărut monstrul Barnevernet: el știe ce e mai bine pentru copilul tău. Cum trebuie educat, când trebuie vaccinat. 

Părinții au devenit un accesoriu opțional. Un divertisment în minimul timp liber lăsat copiilor de sistemul de educație instituționalizată. Un after-after-school. O recreație mică.

Dacă părinții ambiționează să își depășească rolul de animale de companie pentru copii, ori, mai rău, devin o piedică în calea educării corespunzătoare a acestora, a transformării lor în Oameni Noi de nădejde ai lumii de mâine, atunci copiii se confiscă. Devin copii de trupă.

*


Copiii sunt ținta supremă a oricărei dictaturi. Ei trebuie scoși de la o vârstă cât mai fragedă de sub influența părinților, smulși din tradițiile în care sunt crescuți și transformați în Fii devotați ai Revoluției.

Marea Resetare, care folosește Covidul ca armă, nu face excepție.
 
Molohul Noii Ordini Mondiale are nevoie de copii. De sânge proaspăt și de minți neprihănite pentru a le modela după plac.

De-a lungul istoriei, toate revoluțiile și-au însemnat copii. Cravata neagră, diagonala și banderola cu svastică la Hitlerjugend. Cravata roșie la pionieri și șoimii patriei. Stăpânul a simțit întotdeauna nevoia să se fălească cu proprietatea sa.

Vaccinul este noul semn. Cu el trebuie pecetluiți și copiii. Mai ales ei.

„Lăsați copiii să vină la Mine”, a spus Hristos. Biserica satanistă COVID și-a pus în gând să-i deturneze. Să-i ia în posesie.

Și ce altă pecete mai drăcească putea găsi decât un „vaccin” creat din celule de copii uciși de mamele lor?