ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O parte dintre români s-au arătat revoltați de aprobarea mizerabilului Raport Matić de către europarlamentarii curocrați USR-PLUS (Renew Europe) și au "tăbărât” pe ei cu vorbe grele și ironii tari. Bineînțeles, presa mainstream nu a dat atenție acestui adevărat nou asalt asupra civilizației creștine.

Bine-bine, ăia de-au votat pro-Matić știm cum sunt, dar europarlamentarii PSD (membri ai grupului S&D, din care face parte și europarlamentarul croat Predrag Fred Matić) de ce oare s-au abținut de la vot?! De ce nu au votat împotriva Raportului ordinar? Or fi pornofili?! Le-o fi dat directivă conducerea PSD să sprijine, prin abținere sau absență, mișcarea LGBT?! Te pomenești, Doamne, iartă-mă!, că Marcelică Ciolacu, profesorul Vasilică Dîncu sau Sorinel Grindeanu or fi, pe ici, pe colo, câteodată, "gâdilicioși pe la avans”?!

Însă PSD-ul are o istorie mai veche de îngenunchere în fața demenților, încă din vremea Cabinetului Ponta. Am găsit în arhiva personală două texte din 2018, din vremea Referendumului pentru familie, publicate în revistaconstiinta.ro, care demonstrează că PSD-ul apără mișcarea "curcubeilor”.

P.S. Respect românilor care au votat împotriva odiosului Raport Matić: Maria Grapini, Chris Terheș, Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze, Iuliu Winkler. Celorlalți?! "Fără vaselină”!!!

Referendumul CĂSĂTORIA NORMALĂ, sub asaltul L.G.B.T.-iștilor

26.09.2018

■ Pe 7 octombrie, duminică, toți creștinii ortodocși din România și Diaspora sunt chemați să voteze la Referendumul pentru modificarea articolului 48 al Constituției, referitor la Familie și căsătorie.

■ Modificarea va fi „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie (...)”, care va înlocui fraza "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți (...)”.

■ Pe scurt, referendumul „pentru familie” din 7 octombrie vă cheamă să apărați Țara de asaltul perfid al noilor sodomiști ai începutului de veac.

Susținută tenace și aproape eroic de Sfânta noastră Biserică Ortodoxă, de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, de milioane de credincioși creștin-ortodocși, organizarea acestui Referendum "al normalității” este doar o primă bătălie dintr-o luptă care se prefigurează a fi lungă, anevoioasă și contra unor grupări perfide de sodomiți, gomorei, legebetetiști, „analiști” și alți demonocrați sau cum vreți să-i mai numiți.

Șocul „Istanbul"

Este vital pentru viitorul copiilor noștri și al copiilor copiilor noștri ca acest referendum să stabilească în Constituția Țării că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie. Prin această modificare, cred eu, apropiem, într-un fel, Legea fundamentală a Țării de bunul Dumnezeu. Când a făcut Omul, Domnul a făcut pe Adam și pe Eva, nu a făcut doi "gigei” care să se giugiulească pe străzi, îmbrăcați cu fustițe în culorile curcubeului! Sau, cum îmi spunea o bătrânică în curtea Bisericii mele din cartier: "Doamne, s-a-ntors lumea cu fundu-n sus: auziți, acuma vor să se mărite masculinii între ei! Doamne, apără și păzește!”!!!

Referendumul este prima fortăreață în calea Răului. Un rău care pornește de la așa-numita Convenție de la Istanbul, adică Convenția Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeii și a violenței domestice. A fost adoptată la Istanbul la 11 mai 2011. Sub un titlu banal și un scop generic frumos se ascund prevederi malefice, distrugătoare ale conștiinței și spiritului românești!

În România, Convenția de la Istanbul a fost semnată și asumată din partea Guvernului României la 27 iunie 2014, la Strasbourg, de Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice din cabinetul Ponta. După un an, în septembrie 2015, Guvernul Ponta, prin HG, supune președintelui spre aprobare, pentru a fi supus Parlamentului spre adoptare, proiectul de Lege privind ratificarea Convenției. În 13 octombrie 2015 adresa Președintelui și adresa Guvernului ajung la Camera Deputaților și peste doar o lună, pe 18 noiembrie, proiectul este adoptat de Camera Deputaților, cu unanimitate de voturi: 204 deputați din 204 prezenți (Camera are 329 deputați). Mai departe, în aceeași zi proiectul aprobat este înaintat la Senat, cameră care, pe 29 februarie 2016, cu 100 de voturi pentru, o abținere și un vot împotrivă adoptă proiectul.

În continuare, pe 8 martie legea este trimisă la președinte spre promulgare, iar apoi pe data de 16.03.2018 proiectul este promulgat prin decretul 306/2016 și devine Legea 30/2016, publicată în Monitorul oficial nr 224 / 2016. De la adresa Guvernului din septembrie 2015 până la promulgare trecuseră doar cinci luni, în timp ce alte proiecte de legi cu adevărat necesare oamenilor stau cu anii prin sertare!

Băiețel = Fetiță?

Și acum să cităm de pe site-ul Guvernului României: "Convenția este primul tratat internațional care conține o definiție a genului și recunoaște că femeile și bărbații nu sunt doar diferențiați din punct de vedere biologic, ci că există o categorie a genului, definită social, care le conferă acestora roluri și comportamente specifice". Practic, se neagă existența diferențelor naturale dintre cele două sexe biologice. Așadar, te naști băiețel, biologic, dar dacă, "definit social”, ți se conferă, prin școală, prin media, prin propagandă, rol și comportament specific de fetiță… "Ce ne facem, fetelor?”. Eu, spre exemplu, în virtutea Legii 30/2016, aș putea să-i definesc social cu roluri și comportamente specifice, pe ex-premierul Ponta (Victorița-Viorela) drept fetiță fricoasă că a permis așa lege, pe ministreasa Plumb (Rovanu) drept bărbat pentru că a dat cu pixu’ pe ratificare. Dar, pe domnul Președinte al românilor majoritar creștini și majoritar ortodocși, aș putea să-l definesc social, "eine, kleine, masculaine”, drept o fraulein…

Atac fără precedent

Terminând cu pamfletul trist, situația este cu adevărat gravă: în articolul 12, punctul 1, al Convenției adoptată de clasa politică a României se spune, foarte clar: „Părțile vor lua măsurile necesare pentru a promova schimbările în modelele sociale și culturale de comportament al femeilor și bărbaților, în vederea eradicării prejudecăților, obiceiurilor, tradițiilor și a altor practici, care sunt bazate pe ideea inferiorității femeilor sau pe roluri stereotipe pentru femei și bărbați.” De aici pornește și recentul proiect al Ministerului Învățământului de Strategie Națională de Educație Parentală (S.N.E.P.), care urmează să fie adoptat prin lege și care a provocat deja un mare scandal în rândurile părinților și dascălilor, scandal despre care vom scrie, în continuare, în numerele viitoare ale revistei.

Așadar, cu umilință, vă rog să veniți pe 7 octombrie la Referendumul pentru familie, să votați în spirit creștin-ortodox, cu gândul la Hristos, la Biserica noastră și la viitorul copiilor noștri! Să redevenim o societate normală, cu mintea în cap! Avem destule probleme grave de rezolvat în Țară, dar aceasta despre care am scris acum ne poate pierde pentru totdeauna. Pentru că este un atac fără precedent, din toate părțile, asupra spiritului României!

Viitorul copiilor noștri

31.10.2018

"Cărui bărbat nu-i plac femeile? În primul rând le iubești pentru farmecul lor. Și în al doilea rând le iubești pentru că fac oameni.” (Petre Țuțea)

- Degeaba Ștefan cel Mare și Sfânt a luptat aproape o jumătate de secol împotriva turcilor păgâni pentru a-i apăra pe ai săi de jafurile otomanilor dar și de pidosnicia spahiilor și ienicerilor!

- Degeaba Mihai Vodă Viteazul, primul unificator al Țării, s-a luptat cu măcelarii unguri și a fost sfârtecat la Turda, pentru ca Țara Unită să nu mai fie pradă ”europenilor”de atunci și osmanlâilor!

- Degeaba! Pentru că numai peste câteva sute de ani, acea grămadă de cetățeni iresponsabili, care se autointitulează "popor creștin”, deja consumă "șaorma cu de toate” și vrea căsătorie uni-sex....

Ce-o fi făcut, oare, marea majoritate a românilor noștri, dragi, creștini și patrioți, în cele două zile ale referendumului? Păi, românul nostru a pus pastramă pe grătare și a băut multă, multă bere. O fi tras și-un pui de somn, ca să-i fie de bine! Referendumul? Ei, lasă, de asta-i arde omului nostru, mândru că e român?! Să se ducă Patriarhul, că doar îndemnul Preafericitului Părinte Daniel nu-i pentru el: "Ținând seama de scopul acestui referendum, participarea la vot este un drept, o onoare și o binecuvântare!”

UE ne iubește!?!

După ce s-a trezit, a doua zi probabil că s-a simțit și român, dar și european, progresist, tolerant, corect politic... Doar a primit felicitări chiar de la "UE” în persoană! Chiar imediat după aflarea rezultatelor de la referendum pentru căsătoria între un bărbat și o femeie! Președintele Grupului S&D (grupul socialist european, din care face parte și PSD), germanul Udo Bullmann, a declarat:

"Acest rezultat arată că majoritatea românilor nu are niciun interes în a-și vedea țara discriminând cuplurile de același sex. Schimbarea propusă a fi adusă Constituției ar fi fost un clar pas înapoi pentru drepturile persoanelor LGBTI și ne bucurăm că această idee intolerantă asupra conceptului de familie nu a primit susținerea cetățenilor României.

Ceea ce ar trebui sa conteze într-o familie este pe cine iubești, nu sexul persoanei de lângă tine. Grupul nostru a fost întotdeauna vârful de lance al luptei pentru drepturile LGBTI și vom susține acest lucru oriunde le vom vedea amenințate. Sperăm că Guvernul României va asculta alegătorii și se va concentra pe problemele care contează pentru aceștia. De asemenea, încurajăm Guvernul să înainteze lucrul pentru legislația parteneriatului civil, care este încă în pregătire.

Am susținut de mult timp faptul că toate statele membre UE trebuie să recunoască parteneriatele civile și căsătoriile persoanelor de același sex, astfel încât cetățenii să aibă statutul și drepturile protejate atunci când intră într-un alt stat membru UE. Acesta este un impediment clar în calea dreptului la libera circulație al cetățenilor, lucru pe care UE are datoria de a-l rezolva.”

Politicienii români, în genunchi!

Deja, a doua zi după încheierea votului, la nici 48 de ore de la invalidarea referendumului, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu (PSD), a declarat că parlamentarii din tot spectrul politic vor depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind reglementarea parteneriatului civil.

„Nu există câștigători și pierzători atunci când există consultări publice, există doar posibilitatea să identificăm cele mai bune soluții care să ne aducă pe toți împreună. Zilele trecute a fost organizat un referendum care nu are câștigători și nu are pierzători, are doar un singur mesaj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluții, care ne pot împinge înainte. Există o parte din aceste soluții”, a spus Negrescu, în acord perfect, cum se vede, nu numai cu liderii PSD, dar și cu liderii celorlalte partide românești.

Ceea ce este foarte interesant, este că declarația ministrului PSD Victor Negrescu arată că toată clasa politică românească știa și de-abia aștepta rezultatul referendumului, ca să treacă mai repede la impunerea legislativă a parteneriatului civil!

Dar cu viitorul copiilor noștri cum rămâne? Cum s-a votat! Așa cum ne zic Bullmann și Negrescu și toată gruparea lor stângistă, atee, care de-abia a așteptat să savureze victoria neo-păgânismului!

Respect pentru cei care au votat!

Dincolo de orice, merită tot respectul nostru cei peste trei milioane și jumătate de români care au participat la referendumul pentru familie, miile de preoți care s-au gândit la viitorul copiilor noștri și care se roagă pentru noi, pentru Neam și pentru Țară!

În rest, mergem înainte, crezând în viitorul urmașilor noștri și în Dumnezeu! Să ne iubim în continuare poporul din care facem parte!