ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Halucinant! Forțare de logică și izolare a credinței!

De zeci de ani ni se strigă occidental: „Credința e ceva privat!”

Asociația „Voci pentru Libertate și Democrație” (de aici VeDem Just) recunoaște că ce a spus IPS Teodosie reprezintă „învățături duhovnicești” dar, atenție....nu sunt „fapte reale și dovedite”.

Adică lucrurile nu ar fi ca în Biblie, că n-avem de unde ști, doar avem noi niște închipuiri din Biblie cu femeia, motiv pentru care IPS ar fi încălcat o OG care spune că: „Constituie contravenție, conform prezentei ordonanțe, dacă fapta nu intră sub incidența legii penale, orice comportament manifestat în public, având caracter de propagandă naționalist-șovină, de instigare la ură rasială sau națională, ori acel comportament care are ca scop sau vizează atingerea demnității ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptat împotriva unei persoane, unui grup de persoane sau unei comunități și legat de apartenența acestora la o anumită rasă, naționalitate, etnie, religie, categorie socială sau la o categorie defavorizată ori de convingerile, sexul sau orientarea sexuală a acestuia.”

Fix cum am zis: Statul este chemat să se opună Bibliei, prin CNCD.

Să vedem ce va zice CNCD. 

Domnul Asztalos a și spus că nu poate sancționa autonomia cultelor. Ori exact asta deranjează neomarxismul actual. Cultele își „permit” să creadă ce vor ele. ieșind astfel de sub impunerea ideologică a neoliberalismului extremist-consumerist.

De aceea, mereu cultele vor fi atacate de neomarxiști, că au nevoie de o bază juridică să ne tragă la loc sub „ascultarea” noii-gândiri.

Pe linia asta, neormarxiștii trag tare în CNCD, că se comportă preferențial cu BOR și cu IPS Teodosie, pentru a forța o recunoaștere juridică a visului lor de aur: totalitarismul opiniei.

Din fericire, Constituția garantează libertatea de conștiință și cea religioasă, ca și cea de exprimare. Nu doar în sensul manifestării satirice a ateismului (vezi Charlie Hebdo), ci și în sensul afirmării plenare a credinței, nu doar în spațiul privat, ci și în spațiul public.

Probabil, pentru a împăca părțile, CNCD va încerca să spună că e treaba fiecăruia în ce crede, dar să fim mai atenți când formulăm opiniile religioase în public, că pot apărea probleme. 
Și va închide politicos cazul. Că e cazul....