ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Adevărata suveranitate a Ucrainei este posibilă doar în parteneriat cu Rusia”, scria Vladimir Putin în iulie 2021, într-un articol publicat pe site-ul Kremlinului.

Cu trei zile în urmă, Putin a denunțat caracterul artificial al statalității Ucrainei, invitând practic România, Polonia și Ungaria să revendice teritorii din țara vecină.În discursul dat publicității în zorii zilei de joi, Putin și-a explicat Atacul împotriva Ucrainei, între altele, de nevoia de „denazificare”.

Regim marionetă, anexare sau spargere?


O mare parte din datoria națională a Ucrainei a fost cumpărată de familia Rothschild, care nu a achitat un sfanț din ea.


Asistăm la o scoatere la mezat?

*

Cei patru Călăreți ai Apocalipsei: Molima, Războiul, Foametea, Moartea.
 
Primul a lovit, al doilea tocmai năvălește...

*

Foametea se pregătea de mult: criza energetică, ruperea lanțurilor de aprovizionare mondiale și cantitatea uriașă de bani aruncați pe piața mondială de Statele Unite, provocând inflație galopantă.

 

Războiul va adânci toate crizele economice deja existente și va provoca altele noi.
 

 


*


UE a promis că sistează procesul de certificare a gazoductului NordStream2. Această măsură plus pachetul noilor sancțiuni economice l-ar putea determina pe Putin să închidă TOATE robinetele de gaze spre Europa.

Pe fondul unei cumplite crize energetice, deja existente, pe care nimeni nu dă semne că știe (sau dorește) să o  stăpânească.

(Cu acest prilej, se va dovedi că „energia verde” este mai mult decât un banc prost: este o aventură sinucigașă în care Occidentul se aruncă cu capul înainte.)

SUA, ajunse în timpul lui Trump producătorul nr. 1 mondial de petrol și gaze, au capacitatea de a acoperi o parte din deficitul UE. Însă nu și capacități de transport și stocare suficiente. 

Toate au fost sabotate de Merkel, care s-a aruncat cu totul în brațele și între conductele lui Putin.

Consecința: prețurile la energie vor cunoaște o nouă deflagrație în Europa, aruncând „prin simpatie” în aer toate celelalte prețuri.

*


Jeffrey Currie, șeful Departamentului de Materii Prime de la Goldman Sachs, declara cu două săptămâni în urmă, într-un interviu la Bloomberg TV, că ne aflăm într-o situație economică mondială „nemaivăzută”:

„Sunt de 30 de ani în meseria asta și niciodată nu am văzut piețele așa. Este o criză moleculară. O penurie de orice, nu contează că e vorba de petrol, gaz, cărbune, cupru, aluminiu, numiți voi ce vreți, de toate ducem lipsă.”

Cu aproape un an în urmă, pe 22 aprilie 2021, Nathaniel C.J. Rothschild, posta următorul mesaj pe Twitter:

„Următoarea criză vă va lovi în timp ce dormiți și vă veți trezi săraci. Se va petrece cu viteza fulgerului. Muzica nu s-a oprit încă. Puțini își dau seama că toate piețele sunt asemenea unor castele de nisip. Așa că pregătiți-vă. Cumpărați fizic Aur și Argint!”

Cu două zile înainte de atacul lui Putin, același Nathaniel Rothschild, care trebuie că știe ce spune, lansa un nou avertisment cumplit:

„Vom asista la colapsul întregului sistem monetar internațional. Când spun asta, mă refer la prăbușirea încrederii în monedele de hârtie din lumea întreagă. Nu este doar moartea Dolarului sau eșecul Euro. Este o prăbușire a încrederii în toate monedele de hârtie.”




Marea majoritate a oamenilor de rând, preocupați să-și cumpere pâine în loc de Aur și Argint, se vor trezi „peste noapte” că economiile lor din bănci sau de la saltea nu valorează nici cât un sul de hârtie igienică.

*


Războiul este cel mai „eficient și sigur” mijloc de distrugere care să pregătească terenul pentru „Build Back Better”, visul aur al globalismului.

*


Războiul este un pretext și mai bun pentru a călca în picioare drepturile și libertățile oamenilor.

Starea de urgență, care părea că tocmai a trecut, va fi instituită din nou.

Oricine se va opune restricțiilor draconice și noilor înrobiri va fi considerat „Terorist al lui Putin”, după ce înainte a fost pe rând „Terorist al lui Trump” și „Terorist al Covidului”.

În Noua Normalitate, bâta a devenit deja principala pârghie de guvernare. Trebuie doar orientată politic.

*


Atacurile informatice (reale sau false) vor fi pretextul pentru noi reguli draconice și un control total asupra internetului.

Pe 9 iulie 2021, Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab organiza simularea unui atac cibernetic planetar.

Evenimentul a semănat frapant cu Event 201, din octombrie 2019, organizat tot de Forumul Economic Mondial, când s-a simulat o pandemie globală cu un coronavirus.

De data aceasta, a fost simulată o „pandemie cibernetică”, iar Klaus Schwab, creierul Marii Resetări, a declarat că și Internetul „are nevoie de un vaccin”.

După precedentul COVID, e clar că și noul „e-vaccin” va fi obligatoriu. Astfel, controlul digital total va deveni realitate. 

Până la creditul social patentat în China nu mai e decât un pas.


*

Asigurările lui Iohannis, Ciucă, Ciolacu, Cîțu și celorlalți caraghioși din fruntea națiunii, că România nu va avea de suferit de pe urma războiului din Ucraina, sunt apă de ploaie.

Un conflict de o asemenea amploare, între două mari puteri, la granița noastră, poate scăpa oricând de sub control.

O sută de vodcă face minuni: trimite oricând o rachetă la București în loc de Kiev.