ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul care a spulberat pe trecerea de pietoni două copile în accidentul soldat cu uciderea fetiței Raisa, de 11 ani, și rănirea prietenei și colegei sale, se îndrepta către o școală din Sectorul 1 București, pentru a preda cursuri de educație rutieră elevilor, a susținut „pe surse” Antena 3 citată de Gândul.

Poliția Capitalei a infirmat azi această știre, precizând că de educație rutieră se ocupă Brigada Rutieră. Ministrul de Interne Lucian Bode a afirmat tot azi că "polițistul se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, misiuni polițienești. Era la solicitarea structurii de evidență a populației, mai exact verifica la domiciliu anumite persoane. Nu executa misiune cu caracter de urgență.” Le verifica dacă stau închise în casă în carantină forțată, potrivit altor surse.

Inițial, contrazicând Parchetul General - care declarase clar că polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa nu era în misiune și avea viteză peste limita legală -, autoritățile milițienești au declarat că agentul de poliție de la Secția 5 care gonea cu girofarele pornite era în misiune în timpul programului și că mergea să ducă „o citație”. Vineri, șeful poliției Capitalei, chestorul Bogdan Berechet, a spus că atâta timp cât un polițist este la program, el este „în misiune”.

De unde rezultă, evident, potrivit logicii acestui personaj vetust care ar fi trebuit să-și fi depus demisia până la ora aceasta, că și atunci când se urinează, în timpul programului, un polițist este tot „în misiune”.

S-a văzut asta cu polițiștii de la Secția 16 care, în timpul programului, deci „în misiune”, s-au urinat pe doi tineri care apăraseră un om bruscat că nu avea mască... până aceștia au murit. Da, au murit.

Citiți MORT din motive de mască, TÂNĂRUL Mihai Ionuț Ghiorghe, TORTURAT BESTIAL DE POLIȚIȘTII de la Secția 16, a fost înmormântat. Cauza decesului: NEPRECIZATĂ. Ministrul de Interne - același Lucian Bode - nu și-a cerut scuze după ce și-a acoperit BESTIILE mințind ordinar.

Tot în misiune era și bruta care i-a mutat capul din loc unui biet om al străzii pentru că... nu purta mască!

Cine să le spuna IDIOȚILOR că masca NU PROTEJEAZĂ de nimic!?

Dacă chiar Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, s-a infectat, triplu vaccinat și mascat până în creier. La ce i-a folosit masca? De ce nu spune ministrul Rafila că NU I-A FOLOSIT LA NIMIC MASCA, ca să înțeleagă și brutele din Poliție? Brute instruite să fie brute în cadrul Miliției Covid și pe bază de Dictatură Covid.

Poliție care vine de abia după patru zile ca să spună că pe „parcursul zilei de 13 ianuarie, polițistul în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a participat, conform unui plan de acțiune, la verificări privind modul în care sunt respectate prevederile privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, verificări ce au avut loc la patru unități de învățământ.

Adică exact ce scria jurnalistul de investigații Mădălin Pribu încă de pe 15 ianuarie. Reproducem:

„Milițianul criminal, care a ucis, pe trecerea de pietoni, o fetiță de 11 ani, Raisa, după care a verificat dacă aceasta mai e vie cu bocancul, gonea la volanul autoutilitarei miliției, pentru că avea o misiune extrem de importantă. Misiunea milițianului criminal era să se ducă exact la școala unde învăța fetița ucisă, pentru a verifica dacă elevii și profesorii poartă regulamentar masca de protecție. Așa cum au DIKTAT Arafat și cu Rafila. Nu e glumă, exact asta era misiunea lui. Există un criminal care a omorat un copil, care ducea la îndeplinire un ordin criminal al șefilor săi de la secție, care puneau în aplicare o dispoziție criminală. Fetița a fost înmormântată. Milițianul e liber (sub control judiciar). Șefii lui sunt încă în funcții. La fel și Arafat, la fel și Rafila.”, a scris jurnalistul.

Biata Raisa este o victimă a măsurilor criminale ale Dictaturii Covid.

Dumnezeu să o ierte și să-i pedepsească pentru această crimă pe toți cei vinovați!