ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În legătură cu așa-zisa declarație a Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, apărut pe site-ul Basilica, eu cred că ar trebui să avem mari rețineri. 

Cunosc destul de bine părerea sa despre vaccinare și este opusă total celei promovate de Basilica. 
Suspectez o operațiune de dezinformare. 

Părintele Ciprian nu se teme de Covid, a spovedit și a împărtășit bolnavi, deci sunt extrem de reticent asupra acestor alegații.

Îmi este greu să înțeleg acum care ar fi fost sensul acestora, însă rezultatul este o mare tulburare înaintea Săptămănii Patimilor. De care profită schismaticii din cadrul ortodoxiei (nepomenitorii), globaliștii atei, precum și unii sectanți.

Fac un apel către cei care mă cunosc și au încredere în mine să aibă răbdare, să nu-și strice liniștea postirii. Lăsați-i în pace pe cei care se grăbesc să arunce anateme și imprecații asupra Bisericii, e timpul lor, din asta se hrănesc. Să ne bucurăm de Intrarea Domnului în Ierusalim și să ne cernem sufletele apoi pentru Săptămâna Patimilor!

Cred că ar trebui să așteptăm un comunicat (video) al Părintelui, să ne vedem de post și de sufletele noastre până la certificarea acestor declarații. În care, personal, NU CRED!

Post cu pace și biruință întru Hristos Domnul!