ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii încep să se trezească peste tot în lume. Această realitate a dus însă și la o accelerare a agendei Davosului. Care dintre procese va fi mai rapid?

analiză excepțională a lui Tom Luongo pe site-ul Gold Goats ‘n Guns pecare am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

*

Când șoferii de camioane au venit pașnic la Ottawa pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii a lui Justin TruDOH! multora le-a fost evident că s-a produs o schimbare fundamentală.

Nu mai era vorba de o Buluceală Psi-Op de Davos care incendiază Minneapolis sau de Marșul Milionului de Vagine.

De data aceasta era o trezire adevărată a opoziției față de Marea Resetare.

Distrugerea mijloacelor de subzistență ale celor care ne aduc mărfurile la magazine a fost prea mult.

Cum am ajuns aici atât de repede?

Agenda Davos a fost accelerată în ultimele luni, împinsă de la spate de evenimente importante. De la războiul lui Jerome Powell împotriva piețelor off-shore, la punerea lui Putin cu spatele la zid, pilonii bazei lor de putere se năruie sub greutatea ambițiilor lor.

Mulți oameni încă nu înțeleg ce înseamnă cu adevărat aceste schimbări uriașe. Din nefericire, aceștia se bazează încă pe infima cantitate de informații oferită de stăpânii lor pentru a-și forma opiniile.

Însă aceste informații au devenit atât de ridicole și de o calitate atât de proastă încât suficient de mulți alți oameni au început să își pună întrebări pe care înainte nici măcar nu le-ar fi conceput.

Este un început. Și odată ce ultimele rămășițe de încredere în presa oficială vor fi dispărut, vom vedea mult mai multe proteste decât până acum.

Căci, da, lucrurile se pot înrăutăți!

Catalizatorul revoltei agricultorilor europeni a fost eroarea de calcul stupidă a lui TruDOH! și a adjunctei sale ucrainene, Chrystia Freeland (bunicii materni ai vicepremierei canadiene sunt ucraineni – n.tr.). Înghețarea conturilor șoferilor de camioane și călcarea în picioarele cailor a manifestanților pașnici a trezit mulți oameni la realitate.

Atunci când înfurii băncile, când îi radicalizezi pe oamenii de rând și provoci mari retrageri de bani din conturi îți pui singur o bombă sub tron.

Mai întâi, s-au luat de șoferii de camioane pentru a crea o criză de aprovizionare. Oamenii i-au susținut masiv pe șoferi și au fost zdrobiți în copitele cailor.

Acum, îi lovesc pe agricultorii olandezi pentru a provoca o criză alimentară. Iar agricultorii au preluat stindardul luptei de la șoferii de camioane.

Timp de săptămâni întregi m-am întrebat dacă seria de incendii de la fabricile de prelucrare a alimentelor din toată America de Nord este un sabotaj sau doar efectul firesc al suprasolicitării lucrătorilor și al proastei întrețineri a echipamentelor.

Până la urmă, însă, nici măcar nu contează care este adevărul (probabil un amestec din amândouă), aceste incidente sunt oricum în totalitate din vina lor.

Sunt din cauza măsurilor idioate anti-COVID.

Dar ce se poate spune despre deraierile de trenuri cu îngrășăminte?

Sau despre miile de vite moarte din cauza căldurii?

Când a început revolta agricultorilor în Olanda, am realizat că era vorba de ceva mult mai serios. Și m-am bucurat.

Marea Trezire, care a început la Ottawa și s-a răspândit apoi în întreaga lume, a ajuns în stadiul de metastază: un veritabil coșmar politic pentru Klaus Schwab și gașca lui de filosofi aroganți.

Ei sunt chitiți să ia pământurile fertile ale fermierilor olandezi. Dar Olanda este privită la Davos ca un fel de Mecca a agriculturii durabile. Atunci de ce acest atac?

De ce nu îi demonizează o dată în plus pe fermierii americani? Toată lumea știe deja că fermierii americani sunt niște porci risipitori și îngălați, nu-i așa?

Apoi am dat peste planurile Tristate City și am înțeles.

Ideea este aducerea la faliment a agricultorilor prin lege și confiscarea terenurilor pentru a construi Orașul-Smart al Viitorului. Capitoliul ideal al Corporatocrației.

Căutați pe Google „Tristate City” și veți găsi foarte puține lucruri.

Priviți o căutare pe Twitter a „Tristate City” și trageți singuri concluziile.

Gândiți-vă la un Minority Report, dar cu germani.

REVOLUȚIA SISTEMULUI PERIODIC

Războiul Davosului împotriva Tabelului Periodic al Elementelor continuă neabătută. Remarcați însă că ei evită să atace elemente cu adevărat nocive, cum sunt Mercurul (Hg), Taliul (Tl) sau chiar Arsenul (As).

Pentru informația dvs., datorită alcătuirii lor chimice, acestea sunt foarte ușor și ieftin de combătut.

Nu, ei au ce au cu au elementele care stau la baza vieții: Carbonul (C), Hidrogenul (H), Oxigenul (O), Azotul (N), Fosforul (P) și Sulful (S). CHNOPS.

Ni s-a stabilit ca obiectiv declarat „decarbonatarea” întregii lumi.

De decenii, fosforul și azotul au fost țintele războiului neobosit împotriva „îngrășămintelor chimice”, a emisiilor de la coșurile de fum etc.

Întreaga industrie a transporturilor a fost făcută mai puțin eficientă, mărindu-i-se costurile prin reglementări inutile ale dieselului și păcurii cu conținut redus de sulf.

Acum ar trebui să aclamăm vapoarele de mic tonaj propulsate cu GNL (gaz natural lichefiat) ca pe un mare progres!

Da,o navă de 350 de milioane de dolari, pentru a muta mărfurile de la Jacksonville la Porto Rico! Genial!

Să folosim cel mai scump combustibil posibil (metanul lichefiat) la transportul naval, o industrie unde costurile cu combustibilul sunt realmente cruciale.

(Nu ni s-a spus că fracturarea hidraulică este REA?)

Totul sub deviza „aer curat” și a noțiunii de „durabilitate”.

Sunt întru-totul pentru un mediu curat și pentru combaterea poluării reale care afectează calitatea vieții omului. Dar vacile care produc azot fac parte din ciclul NATURAL al vieții.

Și apoi, ce mai urmează: să dăm legi pentru VULCANI?

ANTI-TRANSUMANISM

Se încearcă convingerea cât mai multor oameni de a se privi pe sine ca „poluatori” și de a trata activitatea umană drept „non-naturală”.

Gândiți-vă la argumentația folosită: Omenirea NU face parte din „lumea naturală”. Activitățile noastre NU sunt o consecință a „modelului pur al naturii”.

Acesta este argumentul suprem al Schimbării Climatice provocate de Om.

(Ce păcat că au fost nevoiți să definească aporturile energetice ale Omului în Natură în modul cel mai idiot și mai inexact imaginabil: ignorând cele peste 90% din energia pe care Soarele și Universul le transmit planetei noastre.)

Adăugați la asta și faptul că orice persoană are o religie. Chiar și ateii. Doar că ei se închină la cu totul „altceva”. În loc de biserici, ei se adună în tribunale, în loc de catedrale se strâng în săli de clasă, în loc de temple în cartiere cu case identice.

Toată lumea crede în ceva, inclusiv nihiliștii.

Însă acest Antiumanism este mult mai grav decât Păcatul Originar al Creștinismului.

Acolo, mesajul era că suntem imperfecți, dar ne putem mântui pentru că avem în noi scânteia divină.

Amenințarea existențială este o moștenire ereditară.

Calea spre mântuire este auto-descoperirea și auto-îmbunătățirea. Este vorba de o călătorie interioară spre origini.

În schimb, Religia Climatică s-a unit în mod cinic cu orgoliul și cu colonialismul Davosului pentru a crea ceva oribil și mortal.

Și, de vreme ce au ajuns să controleze și textele sfinte, ei sunt niște cruciați care nu se vor lăsa opriți de oamenii care refuză să li se supună.

Se urmărește asimilarea noastră cu Secera și Ciocanul deghizate în sabie și scut.

O fac, zic ei, pentru binele nostru, al tuturor.

Noi suntem ținta, fraților! Noi suntem Carbonul pe care vor să îl reducă. Noi suntem Vitele pe care cred că le pot împuțina și modifica genetic.

În aceasta constă toată esența programului lor: să ne reîntoarcă în timp la epoca în care mâncam insecte pentru a supraviețui.

Aceasta este moștenirea pe care vrem să o lăsăm lumii?

Dacă nu oprim această nebunie cât mai repede, în curând nu vom mai avea mult spațiu pentru a bate în retragere.