ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă mai aveați, cumva, vreo umbră de îndoială asupra ticăloșiei diavolești care-i mână pe acești nemernici teribili, care au pus talpa pe grumazul oamenilor, pe libertatea Țării, am adunat, sumar, câteva declarații ale acestor bestii!

Poate vi se vor părea "noutăți”, dar amintiți-vă de tartorul lor, din dealul Cotrocenilor, care ani de zile, prin vorbe și prin fapte, a arătat nu numai că vă disprețuiește ci și că vă urăște, organic, și că face pipi pe sufletele și pe viețile dumneavoastră! Restul, sunt unelte! Multe!

Klau Iohannis (PNL), președintele României: „Sunt însă intolerabile și complet de neacceptat manifestările violente, extremismul, xenofobia, toate acestea ascunse grosolan în spatele unor revolte îndreptate împotriva unor măsuri menite să protejeze viața și sănătatea tuturor. Condamn cu fermitate orice încercare de a captura politic protestele pentru a le transforma în vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului. Temerile și nemulțumirile românilor, în această perioadă extrem de dificilă, sunt îndreptățite, dar ura și violența nu duc niciodată la rezultate constructive pentru societate și, în mod cert, aceste comportamente reprobabile nu reprezintă România.”

Florin Cîțu, premier PNL: "În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemie. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva distanțării și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului" 

Ludovic Orban, (șef PNL), președinte al Camerei: "(...) aceste acțiuni trebuie să se desfășorare în cadrul legal și nu trebuie să se ajungă la manifestări extreme, la violență și la lozinci și slogane care nu au nicio legătură cu ordinea constituțională și cu interesul general al societății. Cu atât mai puțin să se recurgă la distrugeri de bunuri publice, agresiuni. Oricine nu respectă măsurile de protecție sanitară trebuie sancționat conform normelor legale.”

Vlad Vasile Voiculescu (PLUS), ministrul Sănătății: "Trebuie să spun că, în calitate de ministru al Sănătății, sunt consternat și oarecum furios, și nu din cauza protestelor în sine, pentru că acestea pot avea justificări și știm că au justificări, pot avea justificări personale.”

Lucian Bode (PNL), ministrul de Interne: "În aceste zile, asistăm la o tentativă disperată a unui grup minoritar care instigă la nerespectarea legii și dorește să provoace statul. Nu pot accepta ca manifestările unor grupuri de oameni, sub pretextul <liberei exprimări>, să pună în pericol viața și sănătatea celorlalți. În aceste situații, nu avem nimic de negociat!”

Dan Barna (USR), vicepremier: "(...) manifestările huliganice, de registru fascist, sunt de neacceptat și mă aștept în continuare – și aceasta va fi și este poziția Guvernului – toleranță zero față de aceste manifestări care ne aruncă ani mulți înapoi în ceea ce înseamnă o democrație în care drepturile și respectul celuilalt înseamnă foarte mult”.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz (USR):  „Protestele împotriva restricțiilor au fost deturnate spre naționalism, xenofobie și antisemitism. Sunt atacați președintele Iohannis, secretarul de stat Arafat, actrița Maia Mongerstern, eu. Ieri, la Pitești, s-a strigat împotriva maghiarilor, în alte orașe s-au adunat chiar în fața spitalelor și s-a strigat împotriva medicilor. Sunt incitări la ură și discriminare împotriva străinilor și împotriva cadrelor medicale.”

Răsturnare de situație fabuloasă în Cazul Maia Morgenstern: Autorul amenințării antisemite este EVREU. Ion Cristoiu: Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României - VIDEO 

Raed Arafat (DSU):Cei care urlă și nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile.”

Caramitru jr (USR), consilier al lui Dan Barna: "ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce în case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauriștilor.”

Ceaușescu, ești răzbunat deplin!