ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nimeni. Nici un actor politic care să iubească țara asta. O țară prăbușită și scoasă la mezat dinaintea "partenerilor" strategici și nestrategici. Scoasă la mezat pe bucăți, în speranța ca românii nu vor vedea dedesupturile afacerii numite România.

Țara asta a ajuns o afacere pentru unii. O mulge fiecare strain de unde poate. Li s-a permis să o distrugă. Ne-au distrus viitorul cu așa zisa educație și vezi Doamne, "politica corectă". A cui politică? În nici un caz a noastră, a țării. Nu există conducători. Există doar vânzători de neam. Trădătorii se laudă cu "interesul național". Să vină străinii că românii nu vor să muncească. Sunt puturoși! Așa se vinde narativul! 

Nimeni nu spune adevărul. Sau dacă se mai spune, e rar și blamat. Nimeni nu spune de batjocora pe care o fac așa zișii anteprenori români și străini. Când ți se dă un salariu de mizerie și ai cele mai mari prețuri din rahatul numit uie, românul ce să facă?! E băgat în concedii fără plată fără să fie întrebat. Că ce să vezi, ăla de e patronul vieții nu poate plăti taxele dar el își cumpără mașini scumpe, case, barci etc..Nu-l controlează nimeni! Nu are interes. Vine campania electorală și e foame de bani. Se închid ochii la orice abuz. Nu plătește nimeni! 

Legile sunt făcute de hoți pentru hoți. Hoți cu legitimații. Autoritățile! Ăștia au distrus o țară, un neam. Fără nici o părere de rău! Cu rânjetul pe buze și buzunarele până în glezne. 

Vin alegerile! Mascaradă! 

Poate totuși în ultimul ceas, se milostivește Maica Domnului de grădina ei. Și face ea ce trebuia să facem noi! Să cerem țara înapoi și să o și luăm! 

Nu există conducători care să facă asta.

Dar există oameni ca sfinții. Care habar nu au ce misiune le-a dat Dumnezeu în viața asta. 

Sunt cu har pentru izbăvirea neamului. Nu am nici o îndoială. 

Răul se învinge prin iubire! Iubirea de neam, de Cruce și Hristos!

Bucurați-vă! Hristos e pe drumul spre Înviere!

A neamului românesc! 

Dumnezeu să binecuvânteze România!