Organizația: Coaliţia pentru Familie şi Constituţie

BOALÃ LUNGÃ, MOARTE SIGURÃ. Birourile Permanente reunite au decis că propunerea legislativă de revizuire a Constituției României „reintră în circuitul legislativ al Camerei Deputaților” (STENOGRAMA ȘEDINȚEI)

Nimeni nu garantează că, la următoarea ședință în plen, nu se va trezi careva să strige: „nu noi, ci Senatul!”. Și tot așa, până când altcineva va fi de acord că termenele procedurale au cam fost depășite, iar inițiativa ar cam trebui respinsă.

Coaliția pentru familie reacționează la scrisoarea unor ONG-uri prin care se cere Parlamentului consultarea Comisiei de la Veneția în privința referendumului pentru familie: O încercare disperată de a obstrucționa procesul democratic

Coaliția pentru Familie solicită Parlamentului să respingă cererea de consultare a Comisiei de la Veneția, cerere formulată de către o auto-intitulată Coaliția „Coaliția antidiscriminare”, se arată într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

FOTO: Vice.com

Lider al studenților de la Științe Politice de la Universitatea București îndeamnă „să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum” pentru familie

Cu cât se apropie mai mult referendumul convocat de cetățenii României pentru definirea familiei în Constituție, cu atât se întețesc atacurile la adresa celor care susțin această inițiativă civică, unică în istoria democrației românești.