Organizația: Hamas

O invitație la Episcopia Ortodoxă Română a Caransebeșului: ”Vă solicităm cu amabilitate prezența la proiecția imaginilor video necenzurate care prezintă masacrele comise de organizația teroristă Hamas în data de 7 Octombrie”

„Primăria Municipiului Caransebeș și Ambasada Statului Israel în România, alături de Episcopia Ortodoxă Română a Caransebeșului, vă solicită cu amabilitate prezența la proiecția imaginilor video necenzurate care prezintă masacrele comise de organizația teroristă Hamas în data de 7 Octombrie.”

A fost ucis al 66-lea ziarist în Gaza. Al Jazeera acuză Armata israeliană că l-a lăsat să sângereze până la moarte timp de peste 5 ore. Într-o filmare de azi un jurnalist de la Anadolu este lovit cu bocancii în cap de Poliția israeliană până i se crapă

Un cameraman Al Jazeera a fost ucis în Gaza în urma unui atac israelian cu dronă asupra unei școli unde se aflau refugiați. Ulterior Armata Israeliană (IDF) a blocat accesul salvărilor la locul bombardamentului, în ciuda apelurilor presei că un ziarist se află rănit în școală.

Jurnalist putinist sau antisemit la Casa Alba? ”De ce acuzați doar Rusia de genocid, când țara pe care o ajutați, Israelul, a ucis în mod sistematic mai mulți oameni într-o lună decât au murit în Ucraina în doi ani?” - VIDEO TRADUS

Un jurnalistul acreditat la Casa Albă, Max Blumenthal, îl confruntă pe purtătorul de cuvânt al Președinției SUA cu privire la acuzele de genocid aduse Rusiei în timp ce America susține nelimitat Israelul, în condițiile în care Tel Aviv a ucis de 3 ori mai mulți civili într-o singură lună decât a făcut Moscova în 2 ani de război.