Organizația: Ikea
„Ariel deschide conversația despre parentingul fără stereotipuri” - Campania lansată în România (st și sus) și o campanie „fără stereotipuri” din SUA (dr)

Multinaționale din România intră în campania internațională pentru egalitatea de gen, homosexualism și transsexualism alături de INSTITUȚII ALE STATULUI însărcinate cu PROTECȚIA COPILULUI. Ariel și Engie au trecut la propagandă. BOICOT?

”Pot avea menstruație bărbații?": "A avea o menstruație nu este un lucru feminin, iar oamenii de toate genurile au menstruație, inclusiv persoanele non-binare și chiar o mulțime de bărbați”, aflăm la o simplă căutare pe Google.

IKEA nu se mai ocupă de mobilă, ci de ce se întâmplă în dormitorul homosexualilor. De la vânzarea rafturilor din rumeguș presat și până la promovarea limbii de lemn a ideologiei gender nu mai e decât un pas! FOTOGRAFIA ZILEI

IKEA România, care se autodescrie pe Facebook ca „magazin de mobilă”, a semnalizat luni prin două postări că vrea să devină un gardian ideologic în domeniul „iubirii”, făcând reclamă steagului și stilului de viață arborate de homosexuali