Organizația: Parlamentul European

Mara Nicolescu, punct de vedere la „dezbaterea” online de la Ministerul Sănătății, pe tema ”Strategiei naționale de vaccinare”: Nu exista în Constituție scris nicăieri despre dreptul la ocrotirea sănătații individuale și colective!

Tot proiectul Strategiei Naționale de Vaccinare se bazează pe introducerea forțată și neconstituțională a conceptului de "sănătate colectivă” prin trimiterea la "dreptul la ocrotirea sănătății individuale și colective".

Camera Deputaților se laudă cu primul român ales în Biroul Executiv al Parlamentului European pentru Drepturile Sexuale și Reproductive ale LGBT-iștilor - Cătălin Teniță, deputat REPER: ”România devine un pol puternic în acest for internațional”

Cătălin Teniță este primul deputat român ales în Biroul Executiv al European Parliamentary Forum for Sexual and Reproductive Rights, la conferința Women Deliver 2023 din Kigali, Rwanda, anunță Camera Deputaților.

Marius Balo și Raphaël Glucksmann, europarlamentar francez și membru marcant al Alianței Inter-Parlamentare privind China (IPAC)

Marius Balo, teologul clujean care a fost întemnițat pe nedrept timp de 8 ani într-o închisoare din China comunistă: Am asistat la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată

Iubiți prieteni, această săptămână a avut o însemnătate cu totul specială pentru mine. Am fost invitat să particip, de marți până joi, la dezbaterile din plenul Parlamentului European și să asist la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată.

Foto: InPolitics.ro

Blasfemie în Parlamentul European - Mântuitorul înconjurat de homosexuali îmbrăcați ca sclavi sadomasochiști într-o expoziție a unei lesbiene. Dacă în locul lui Iisus era Mahomed probabil Bruxelles-ul era acum în flăcări

O expoziție la Parlamentul European de la Bruxelles, care îl înfățișează pe Iisus înconjurat de bărbați homosexuali în ținute de piele, a stârnit furie în rândul politicienilor de dreapta din Italia și Polonia, care au catalogat-o drept „blasfemie”, scrie siteul mariustuca.ro, citînd The Times.

Șefa EMA a fost interogată în Parlamentul European cu privire la datele condamnabile din primul raport al UE despre siguranța vaccinurilor Pfizer/BioNTech - Peste 1.170.000 de reacții adverse post-vaccinale. FOTO/VIDEO

Ultima ședință memorabilă a fost cea în care președintele Pfizer- Janine Smalls (care l-a înlocuit pe directorul general al companiei, Albert Bourla, deoarece acesta nu s-a prezentat) a trebuit să se confrunte cu un interogatoriu din partea anumitor deputați europeni.

Pfizer a corupt liderii guvernamentali din întreaga lume. „UE este elitistă și înstrăinată de cetățeni. Cu tentaculele ei, ea suprimă suveranitatea țărilor europene și dictează cetățenilor în detaliu cum trebuie să se comporte” și să trăiască. VIDEO

Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său o luare de atitudine curajoasă în Parlamentul European a europarlamentarei Christine Anderson, reprezentantă a partidului Alternativa pentru Germania (AfD). Ea are curajul să spună că „măsurile” dictatoriale prin care au fost suprimate drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor s-au bazat pe o minciună și că UE este o organizație „elitistă”, înstrăinată de cetățenii pe care pretinde că îi reprezintă.