Organizația: Uniunea Europeană
Foto: Știridecluj

Petre Daea, reacție vehementă cu privire la consumul de gândaci: Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie? Mai vezi și pe scările blocului. Nici nu îți vine să intri în bloc, cum dracu să-l bagi pe ăsta în gură?

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit cu noi precizări privind consumul de gândaci. Social democratul a afirmat că nu înțelege cum lumea poate consuma astfel de insecte: „Dumneavoastră ați văzut vreodată gândaci de bucătărie?”

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, împreuncă cu șeicul Qatarului, Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani.

Adrian Onciu: Cum au aruncat procurorii belgieni cu noroi pe oficialii de la Bruxelles pentru GNL american

Trebuie să fim puțin naivi ca să credem că la Bruxelles și Strasbourg politicienii au ascuns pe sub paturi sacii cu bani primiți șpagă și nimeni nu a știut nimic vreme de luni de zile. Cazul Eva Kaili ar putea fi pur și simplu un ”rezultat de excepție” al procurorilor belgieni, la fel de bine precum o punere în scenă spectaculoasă, la momentul potrivit.

Pfizer a corupt liderii guvernamentali din întreaga lume. „UE este elitistă și înstrăinată de cetățeni. Cu tentaculele ei, ea suprimă suveranitatea țărilor europene și dictează cetățenilor în detaliu cum trebuie să se comporte” și să trăiască. VIDEO

Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său o luare de atitudine curajoasă în Parlamentul European a europarlamentarei Christine Anderson, reprezentantă a partidului Alternativa pentru Germania (AfD). Ea are curajul să spună că „măsurile” dictatoriale prin care au fost suprimate drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor s-au bazat pe o minciună și că UE este o organizație „elitistă”, înstrăinată de cetățenii pe care pretinde că îi reprezintă.

Șerban Cionoff: Ai greșit adresa, Guido Reil! Suntem noi buni creștini, dar asta nu înseamnă că, dacă un neobrăzat de peste mări și țări ne-a dat o palmă, noi trebuie să întoarcem și celălalt obraz!

A trecut ceva vreme de când europarlamentarul german Guido Reil a declarat că România este „Vestul Sălbatic (Wild West-ul) din inima Europei” și nici de la Palatul Cotroceni, nici de la Palatul Victoria, nici de la Ministerul de Externe nu a venit o reacție fermă, categorică și demnă la asemenea inadmisibile ziceri.