Persoane: Adrian Pătrușcă

A ÎNCEPUT! VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan

Dezbatem împreună spinoasa chestiune a Marii Resetări și modul în care afectează introducerea sa forțată atât în societatea românească, cât și în întreaga lume. Ce mize sunt în joc și care sunt țintele acestui plan mondial? Aflați despre toate acestea în ediția emisiunii noastre din această seară.

Monica Gubernat, o doamnă taxatoare de presă cu trăsături rusești perfecte, și Mircea Toma, un tovaraș cu mentalitate sovietică parcă scos din scrisorile năbădăiosului Lenin cu amorezul Zinoviev

Lumea Justiției ne sare în APĂRARE: CNA ȘI-A LUAT NASUL LA PURTARE: a tăbărât asupra unuia dintre cele mai importante site-uri românești din zona presei conservatoare: ActiveNews. Fără nici un fel de baza legală! LEGĂTURI CU REȚEAUA SOROS?

Mai multe personalității ale lumii juridice și jurnalistice și-au arătat solidaritatea cu ActiveNews după abuzul de putere al CNA la adresa noastră și a libertății presei, prin tentativa milițienească de cenzurare a internetului.

Concertul ActiveNews cu Florin Chilian și Alex. Gavril, transmis ÎN DIRECT AICI. Vine și Pr. Dan Bădulescu, fost chitarist la Roșu și Negru! Olivia Steer: Vom mai scrie mult și bine, liberi și neconstrînși de nici un regim totalitar

Pr. Dan Bădulescu, fost chitarist de mare succes la îndrăgita trupă Roșu și Negru, este cu noi la concertul artiștilor Florin Chilian și Alex. Gavril, în beneficiul ActiveNews, de astă seară de La Copac. Transmisie în DIRECT, AICI, de la orele 19.00.

Alex. Gavril și Olivia Steer, doi oameni liberi

Olivia Steer prezintă Concertul Florin Chilian pentru ActiveNews și libertatea presei iar Alex. Gavril cântă în deschiderea lui - Vineri, 12 Mai, orele 19, La Copac. Haideți să facem gașcă!

Cunoscuta jurnalistă Olivia Steer ne va introduce în tematica manifestării, condiția presei astăzi și cum poți să rămâi liber, iar tânărul muzician anti-sistem Alex. Gavril va cânta în deschiderea concertului de binefacere susținut de și la inițiativa inimosului Florin Chilian.

Mihai Tîrnoveanu: Cât de prost, informat bineînțeles, poate fi cineva să mă treacă pe o listă a vectorilor de propagandă rusă?!

Cartea ce cuprinde lista cu pricina are pretenția de studiu științific, după spusele coordonatorului, Sorin Bocancea, prof. univ. la Iași, după cum este și autorul, Constantin Ilaș. Este apărută la o editura cu "pretenții", Editura Institutului European si a fost cel mai probabil scoasă cu bani europeni, adică cu fonduri publice. 

Sociologul Shmuel Trigano, despre statul polițienesc instaurat de frica pandemiei: un sistem de putere de tip nou, care nu se aplică bunurilor sau serviciilor, ci condiției înseși a existenței, trupurilor indivizilor

Privind în urmă la modul în care a fost implementată starea de urgență impusă pentru combaterea pandemiei de coronavirus, jurnalistul Adrian Pătrușcă atrage atenția, într-un editorial pentru EVZ, că în tot acest timp a fost instituit un sistem de putere de tip nou, aplicabil înseși condiției existenței, pornind de la starea fizică

Foto: Manual de Religie pentru clasa a III-a, Editura Corint

Prof. Aurora Ciachir: Trebuie să explicăm copiilor mesajul Mântuitorului Hristos, Care este exemplul desăvârșit de iubire, dar și de dreptate. Hristos ar trebui să fie modelul profesorului de Religie

Într-un articol publicat marți în Evenimentul Zilei, jurnalistul Adrian Pătrușcă o provoacă pe profesoara și autoarea de manuale de Religie, Aurora Ciachir, să vorbească despre actualitatea și necesitatea acestei discipline în sistemul public de învățământ, precum și despre experiența și rolul dascălului în formarea de caractere.