Persoane: Andrei Zaharia

Cazul inginerului gorjean decedat pe 1 martie după vaccinarea cu AstraZeneca a ajuns în atenția procurorilor italieni. Va răspunde Valeriu Gheorghiță pentru că nu a suspendat administrarea serurilor retrase în 9 țări din UE?

Procurorii din Italia cer date despre moartea unui român de 47 de ani vaccinat cu o doză din lotul de AstraZeneca retras astă-primăvară din peste 9 state europene, dar păstrat în România pentru că Valeriu Gheorghiță declara senin că „trebuie să ne asumăm” riscul și să mergem înainte

La o lună după moartea lui Andrei Zaharia în urma vaccinului, familia caută dreptatea în numele celui decedat. Fratele victimei, Romeo Zaharia, pentru ActiveNews: Noi credem că vaccinul l-a ucis. Sigur vom merge în instanță!

În urmă cu o lună, un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, care suferea de insuficiență renală și făcea dializă, a murit după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Andrei Zaharia s-a stins din viață la mai puțin de 48 de ore după ce a primit rapelul. Cauza morții notată de medici: stop-cardiorespirator.

ACUZE GRAVE la Vaslui în cazul tânărului decedat după injectarea cu PFIZER. „Vaccinul i-a grăbit moartea. Totul este cusut cu ață albă!” Certificat de Deces cu falsuri. Familia Zaharia afirmă că Centrul de dializă l-a obligat ILEGAL să-și facă vaccinul

Neregulile pe care le acuză familia sunt numeroase. Între acestea aflăm că pe Cerificatul de deces al victimei a fost introdus un fapt mincinos - că tânărul era dependent de insulină, ceea ce este un fals - dar și că Centrul de dializă le-a impus bolnavilor să-și facă vaccinul - ceea ce este COMPLET ILEGAL

Foto: Vremea Nouă

Încă un deces după vaccin. Tânărul Andrei Zaharia din Vaslui, aflat pe dializă, decedat la nici 48 de ore după vaccinarea cu PFIZER. Fratele lui, muzicianul Romeo Zaharia: Chiar dacă aș crede că are legătură cu rapelul, ce medic ar putea să ne spună asta?

DSP Vaslui a susținut azi printr-un comunicat că„evoluția cazului nu poate fi în legătură cu vaccinarea anti-Covid”. Un asemenea comunicat, dat înainte de orice rezultat al vreunei investigații arată nivelul de incompetență și viteza fugii de responsabilitate din birourile funcționărimii DSP.