Persoane: Claudiu Iordache

Despre pământurile românești din Ucraina și Republica Moldova, la origini. Ion Iliescu și Petre Roman (dar și Adrian Severin) trebuie să plătească

Ion Iliescu a dat dovadă de lașitate, torpilând cu bună știință întâlnirea la care Snegur și Moșanu țineau atât de mult. Adusese cu sine (oare de ce?), trei martori printre care și Ioan Mircea Pașcu, „turistul care vizitase” Moscova taman înaintea izbucnirii revoltei de la Timișoara din 17 decembrie 1989.

Foto: Vlad Pârău.

Claudiu Iordache: Toate Revoltele încep cu aprinderea lumânărilor Speranței într-o noapte de Înviere! Credința nezdruncinată în Dumnezeu și în puritatea Fiului Său. Pilda Învierii Domnului să ne fie Calea, Bucuria, Lumina, Speranța!

Câteva dintre gândurile luptătorului pentru Libertate Claudiu Iordache, revoluționar din Timișoara, scrise cu ocazia sărbătorilor Învierii Domnului, ne sunt împărtășite cu generozitate de doamna Cristina Iordache, căreia îi mulțumim pe

LAGĂRUL - Ultimul Cuvânt al primului revoluționar din decembrie 1989, Claudiu Iordache: Trebuie să ne obișnuim cu gândul că ne-am pierdut Țara pe mâna troglodiților? Avem un Regim mai represiv decât al lui Ceaușescu! CINE SE VA RIDICA?

Oricât ați încerca să vă evitați responsabilitățile, singura cale de a evada din imperiul sclaviei covid este solidaritatea, este greva generală, este refuzul declarat de a le mai da votul!! Un Regim care arestează, lovește în stradă sau ucide manifestanții este pierdut!