Persoane: Clotilde Armand
Fiica și mama Lasconi / Colaj: Reacțiunea

Adevărata față a USR: În aplauzele ”familistei” Clotilde Armand și reclamată de fiica ei, lesbiană, Elena Lasconi zboară de pe lista europarlamentarelor din motive de ”homofobie”, pentru că ar fi votat DA la Referendumul pentru Familie - VIDEO

„Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”. Dacă nu e scenariul unui film prost regizat de Alexandru Solomon atunci e tragic.

Penala USR Clotilde Armand le-a vorbit copiilor în prima zi de școală despre corectitudine, alături de Klaus Iohannis: ”Va rog nu copiați, nu plagiați!”. Anunț: Drogurile intră în CSAT

Clotilde Armand, suspectă într-un dosar penal, le-a vorbit copiilor în prima zi de școală despre corectitudine: "Va rog nu copiați, nu plagiați! Voi trebuie să fiți adevăratele modele ale societății noastre. Mult succes elevilor și cadrelor didactice în noul an școlar!”.

Așa arată azi darul oferit de Brătianu bucureștenilor

Bombardamentele Varșoviei asupra așezămintelor Brătienilor din centrul Capitalei, aprobate iresponsabil de cel care ar fi trebui să le protejeze - sinecuristul Adrian Cioroianu, ”managerul” lor. Bucureștiul oricum e ca după bombardament... FOTO/OPINIE

Istorioarele pe care Adrian Cioroianu le predică cu suficiență preț de cinci minute pe you tube se termină deseori cu edicte sau o morală. Dar acest "lup moralist", din păcate a ajuns paznic la stână. A deschis porțile și și-a lăsat haitele să decimeze și maculeze Cultura Română.

Foto: Cotidianul

ANI, precizări de ultima oră în cazul Clotilde Armand: „Și-a majorat indemnizația lunară cu până la 30% ca urmare a numirii în funcția de manager de proiect”. Șeful USR intervine cu tupeu: „ANI nu ar trebui să se uite la 3000 de lei”

Agenția Națională de Integritate a făcut marți precizări cu privire la starea de incompatibilitate și conflictul interese în care s-a aflat primarul Sectorului 1, explicând faptul că incidentele de integritate reținute în cazul Clotilde Armand nu se referă la sporul de 25% de care beneficiază primarii care implementează proiecte europene.

Foto: Ziarul Național

Clotilde Armand, acuzată că și-a acordat o serie de drepturi salariale. Primarul Sectorului 1 ar fi încasat drepturi nemeritate în valoare de aproximativ 18.000 de lei și riscă să-și piardă mandatul

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este acuzată că și-ar fi acordat o serie de drepturi salariale. Agenția Națională de Integritate a demarat o investigație pe acest subiect și a sesizat Parchetul. Inspectorii de integritate susțin că primarul Sector 1 ar fi încasat drepturi nemeritate în valoare de aproximativ 18.000 de lei.