Persoane: Cosmin Prelipceanu

Delta Dunării A FOST BOMBARDATĂ DE RUSIA cu rachete trase de DIGI 24, Cosmin Prelipceanu și Vasile Dîncu - fabricanți de FAKE NEWS pe bandă. PROTEST oficial al Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării: COMBATEȚI FALSURILE!

„În cadrul aceleeași emisiuni, în același context, este citat domnul ministru al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, cu mesajul 'Există informația că rușii vizează canalele de transport', o declarație pe care o considerăm scoasă din context și care suntem convinși că nu viza în vreun fel zona Deltei Dunării.

Foto: Basilica.ro

Vasile Bănescu îi dă replica lui Cosmin Prelipceanu, care susținea că școala trebuie să-i salveze pe copii de părinții lor: Nu trebuie să ajungem vreodată martorii unei asemenea sinistre emergențe a răului cu chip de bine în spațiul nostru public!

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a reacționat public după ce prezentatorul televiziunii Digi24, Cosmin Prelipceanu, a declarat într-o emisiune în direct, că școala ar trebui să-i scape pe copii de părinții lor