Persoane: Florian Bodog

FAMIGLIA. Ea, omul lui Duicu, baronul PSD de Mehedinți, a fost pusă de ministrul Bodog în fruntea Institutului Parhon. El, fost șef al Serviciului Parcări din Oradea, a fost uns șef al Corpului de Control din Ministerul Sănătății

Ȋn septembrie 2017, ministrul Florian Bodog a numit-o în funcția de manager interimar al Institutului Național de Endocrinologie C.I. Parhon pe Simona Carmen Hîrțea. Fosta administratoră a unei firme cu care Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinți, a obținut foloase necuvenite, prin trafic de influență, susțin procurorii DNA. 

sursa foto: rxinformer.healthesystems.com

HEXI PHARMA. Peste 600.000 de români iau zilnic antibiotice, fără să știe că astfel contribuie la creșterea numărului de infecții nosocomiale. Prescrierea și consumul excesiv de antibiotice datează din „epoca de aur a industriei farmaceutice”

Ați auzit vreun mare producător de medicamente care să spună „am făcut profit uriaș din vânzarea de antibiotice în România, ne simțim responsabili și vrem acum să contribuim financiar la combaterea infecțiilor nosocomiale”? 

VREȚI VACCINARE? PLÃTIȚI DEZDÃUNARE! Copiii care suferă reacții adverse post-vaccinale nu sunt protejați de lege. Iar proiectul legislativ privind vaccinarea obligatorie promite că problema se va rezolva, cândva

Adelina Iacob și soțul ei au renunțat să mai caute dreptate. Erau prea istoviți de durere, iar Dumnezeu le dăruise, la un an după plecarea Sarei, o altă fetiță. Pe care n-au mai vaccinat-o. Poți să-i obligi și să-i reclami pentru rele tratamente aplicate minorului?