Persoane: Florian Coldea
FOTO: National.ro

Jurnalistul Radu Moraru, atac la generalii Coldea și Predoiu: SRI, cât și SIE, la cel mai înalt nivel, au știut încă din 2005 despre rețeaua criminală care răpește minore, le violează și apoi le exploatează sexual, inclusiv la export!

Jurnalistul Radu Moraru lansează o acuzație gravă la adresa generalilor Coldea și Predoiu, despre care spune că sunt la curent cu traficul de ființe umane, căruia îi cad victime fete și femei tinere din zone sărace, precum a fost cazul Alexandrei din Caracal.

Fostul parlamentar Gelu Vișan susține că șeful Poliției Române a fost schimbat pentru că se pregătește o lovitură de stat pentru a se crea un „Maidan românesc”: Se urmărește dezmembrarea României

Fostul parlamentar, Gelu Vișan, afirmă că schimbarea șefului Poliției Române face parte dintr-un plan de a slăbi „capacitatea de intervenție și reacție a Poliției Române”, într-un moment în care în România s-ar desfășura o „lovitură de stat”.

Marian Vanghelie îl acuză pe Dragnea că a negociat cu cei pe care-i acuză: De ce nu spune: Nu mi-e frică de Kovesi, de Coldea? Pentru că a negociat cu ei și îi e rușine de rușinea lui. Astăzi încearcă să ne spună că nu îi e frică, dar cu glas de pisică

Marian Vanghelie a spus că mai mulți judecători de la instanța supremă s-au întâlnit pe 19 iunie la casa lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, pentru discutat despre unele dosare, anunță Cotidianul.

Noi dezvăluiri facute de Sebastian Ghiță: DNA azi e noua Securitate. Și-a făcut o listă de „cetățeni indignați” care să facă denunțuri în anumite dosare. Trebuie să ne uităm la DNA ca la o instituție deasupra Constituției

Sebastian Ghiță a explicat într-un interviu realizat de jurnalistul EVZ Ion Cristoiu, cum Direcția Națională Anticorupție (DNA) și-ar fi pregătit o listă de denunțători pe care îi folosește în declarații în anumite dosare.