Persoane: Henry Kissinger

Întâlnire istorică la Beijing: Celebrul Henry Kissinger, în vârstă de 100 de ani, a fost găzduit de Xi Jinping cu un ”diplomat legendar” pentru apropierea cu SUA din anii '70 PERFECTATĂ DE ROMÂNIA

Mare surpriză pe scena politică internațională. Celebrul Henry Kissinger, în vârstă de 100 de ani, laureat al premiului Nobel pentru Pace, geostrateg, diplomat și fost consilier al mai multor președinți americani, s-a întâlnit cu președintele Chinei, Xi Jinping.

Klaus și ai lui vor fi păziți de 5000 de agenți de securitate

Geambașii MARII RESETĂRI s-au strâns la Davos. Sloganul lor: Cooperare într-o lume fragmentată sau Strâns uniți în jurul Partidului ca să mâncăm gândaci în loc de vaci. Zelenski și-a trimis soția, Iohannis pe Aurescu. VIDEO DE LA DAVOS

Bogdan Aiurescu, ministrul de Externe din România a confirmat prezența la reuniunea Forumului Economic Mondial Maia Sandu, este, de asemenea, prezentă la datorie. La Forum mai participă și Adina Valean, dar ca comisară europeană.

Henry Kissinger își reia tezele pentru încheierea conflictului de lângă România în același ton cu Andrei Marga: Ucraina trebuie să cedeze teritorii dacă vrea pace cu Rusia. Îl va admonesta Aurescu pe Twitter și pe tartorul diplomației mondiale?

Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA și consilier pentru securitate națională, a spus că lumea s-ar putea afla într-un moment de cotitură în conflictul din Ucraina și a cerut din nou discuții pentru realizarea păcii.