Persoane: Klaus Iohannis

Veniiiiiiți de luați vacciiiiiinuuuuuul! BISERICA COVID a înlocuit Nașterea Domnului cu "Nașterea Vaccinului" și a unei Noi Religii. REMEMBER 25 DECEMBRIE 2020

Lovitură "mortală" pentru creștin-ortodoxie: chiar în ziua de Crăciun, la Vama Nădlac 2 s-a născut o nouă religie: „Coronavirusul”! Practic, ceremonia aducerii Luminii de la Ierusalim, cu care eram obișnuiți în ziua de Paște, a fost înlocuită de ceremonia aducerii Vaccinului anti-Coronavirus! De Crăciun.

Captura Antena 3

I-a venit rândul și lui Voiculescu! Penalul USR-ist a fost pus sub urmărire de DNA pentru abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave. După ce i-a turnat pe Cîțu și Gheorghiță, ”Magicianul” sare la gâtul Stăpânului Iohannis. Ce spune Av. Cuculis

Fostul ministrul al Sănătății Vlad Voiculescu a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave (două fapte) și pentru complicitate la abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave.

Foto: Cătălin Cherecheș / FB

O altă perspectivă asupra fugii lui Cătălin Cherecheș. Ion Cristoiu: A FOST O OPERAȚIUNE. Primarul de Baia Mare a ras în urmă cu 4 ani TOT SISTEMUL: Dacă dezbraci șefii Jandarmeriei, Poliției, SRI, Armată, SIE o să vedeți că poartă uniforma altor state!

A FOST O OPERAȚIUNE. „Totul a fost organizat în așa fel încât să pară neorganizat”, perspectivă care ne denotă o practică a serviciilor speciale. folosirea acestui termen de către experimentatul ziarist ne-a adus aminte de un discurs fără precedent, probabil, în întreaga istorie politică a României, venit din partea unui demnitar ales.

Doza de Țeapă / Ilustrație: GeoGrafic pentru ActiveNews

ANTOLOGIC și PATOLOGIC: Cîțu, sorbitorul de cuvinte și de euro, față în față cu Robert Turcescu. Enigmele TUNULUI DE UN MILIARD dezbătute cu Ion Cristoiu la HAI România - VIDEO. ILUSTRAȚIE: GeoGrafik publică la ActiveNews

Ilustratorul GeoGrafik debutează la ActiveNews cu desenul ales de noi ca reprezentativ pentru Scandalul momentului - TUNUL DE UN MILIARD! - dezbătut azi de Robert Turcescu și maestrul Ion Cristoiu în emisiunea de de la canalul TV al EVZ HAI România!