Persoane: Marcel Petrișor

Profesorul Ilie Bădescu: MI-E DOR DE RAI. Celulă și chilie - un ciclu de poezii dedicat memoriei lui Marcel Petrișor, cu poeme închinate martirilor închisorilor bolșevice Radu Ciuceanu, Anton Golopenția și Mircea Vulcănescu

Au preschimbat celula în chilie. Aceasta a fost minunea vieții lor și cei ce se vor astăzi noii temniceri ai memoriei sfințitelor suferințe ale sfinților din închisori trebuie să știe că războiul lor nu este doar unul împotriva memoriei, ci este război împotriva Celui de pe cruce.

Dom' Profesor Marcel Petrișor: Nicăieri în lume, comunismul nu a întâmpinat o rezistență mai puternică. Gândiți-vă doar că România a fost singura țară care a avut rezistență anticomunistă în munți, deși se afla sub ocupația armatei sovietice

Miercuri, 13 octombrie, la ora 12, dom' profesor Marcel Petrișor va fi depus la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Piața Eudoxiu Hurmuzachi (fostă Muncii), unde va rămâne până vineri în jurul orei 4. Vineri dimineața la ora 10 va ajunge în satul natal, Ocișor, jud Hunedoara (la biserică)

ZIUA PATRIARHULUI. Fostul deținut politic Marcel Petrișor, la 91 de ani, s-a însănătoșit de Covid cu Ivermectină, Plaquenil, Arbidol, Solu-Medrol și Vitamina C, tratament recomandat și de medicul Ion Alexie din America. La Mulți Ani și Slavă lui Dumnezeu!

Nota redacție: Dom' Profesor a avut șansa unei îngrijiri exemplare și a unui tratament cu antivirale ca Ivermectină, Plaquenil și Arbidol și doze mari de Solu-Medrol și Vitamina C injectabile, tratament recomandat și de Dr. Ionache (Ion) Alexie din America dar care este total desconsiderat de protocoalele oficiale din România.