Persoane: Marius Balo
Marius Balo și Raphaël Glucksmann, europarlamentar francez și membru marcant al Alianței Inter-Parlamentare privind China (IPAC)

Marius Balo, teologul clujean care a fost întemnițat pe nedrept timp de 8 ani într-o închisoare din China comunistă: Am asistat la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată

Iubiți prieteni, această săptămână a avut o însemnătate cu totul specială pentru mine. Am fost invitat să particip, de marți până joi, la dezbaterile din plenul Parlamentului European și să asist la votarea legii care urmărește interzicerea importului de produse din țări suspectate că folosesc munca forțată.

mariusbalo.ro

Corespondență din Shanghai: Condamnat la 8 ani cu executare în China, universitarul clujean Marius Balo vine acasă. Orașul este încă în lockdown, scrie pentru ActiveNews profesorul care speră să scape azi din infern

Universitarul clujean Marius Balo, care a fost închis 8 ani la Shanghai, ne-a trimis o scrisoare mișcătoare La ora la care publicăm aceste rânduri, Marius Balo ar trebui să se afle în avion spre România după cei 8 ani de chin, umiliri și suferințe.