Persoane: Mike Pence

VIOLENȚELE au fost regizate ca în 18 februarie 1990. CONGRESUL SUA ASALTAT DE PROTESTATARI PRO-TRUMP. Donald Trump: „Mike Pence nu a avut curajul să facă ceea ce ar fi trebuit să fie făcut pentru a proteja țara și Constituția noastră"

Președintele SUA Donald Trump a transmis că „Mike Pence nu a avut curajul să facă ceea ce ar fi trebuit să fie făcut pentru a proteja țara și Constituția noastră, oferind statelor șansa de a certifica un set corect de fapte, nu cele frauduloase sau inexacte pe care le-au cerut să le certifice anterior. America cere Adevărul!”

Foto: Theconservativetreehouse.com

Președintele Donald Trump, urări de Vinerea Mare (rit apusean): Le cer tuturor americanilor să se roage lui Dumnezeu să dea sănătate națiunii noastre. Reafirmăm că americanii cred în puterea rugăciunii. Paști fericite tuturor!

Președintele american, Donald Trump, a rostit vineri, 10 aprilie, un discurs despre sărbătorile creștinătății apusene în contextul luptei împotriva coronavirusului. El a pus accentul pe solidaritate, sacrificiu, rugăciune, reflecție, speranță și relația personală cu Dumnezeu, precum și pe recunoștința pentru măreția creației și darul vieții veșnice.

FOTO: Mae.ro

Poziția României la Conferința asupra libertății religioase organizate de Departamentul de Stat al SUA: România va fi mereu un promotor al libertății religioase. Avem o relație solidă între stat și cultele religioase

Secretarul de stat Maria Magdalena Grigore a subliniat joi, la conferința ministerială dedicată promovării libertății religioase organizată de Departamentul de Stat al SUA, faptul că România va fi mereu un susținător și un promotor al libertății religioase, precum și al spiritului de toleranță, informează MAE.