Persoane: Monica Macovei

Avocata Iovanovici Șoșoacă și aiuritoarele ei declarații anticreștine și pro-Rusia. Candidata AUR: N-aveam nevoie de Sf. Andrei să ne civilizeze pe noi. Sf. Parascheva - oase putrezite

Candidata unei formațiuni de intelectuali și galeriști de pe stadioane cu nume de casă de amanet, condusă de filosoful Humanitas Sorin Lavric, jurnalistul Claudiu Târziu și scriitorul George Simion (așa s-a autointitulat pe "profil"), avocata Iovanovici Șoșoacă, este expusă zilele acestea fără mască în mai multe postări pe Facebook.

Baconschi, surprinzătoare postare pro-homosexualitate în miez de noapte

Înclinația fostului politician GDS-PDL Teodor Baconschi spre homosexualitate, ca și a altor emuli ai lui A. Pleșu și G. Liiceanu, este cunoscută deși până acum nu a fost asumată frontal ci mai mult banal. De exemplu, la Referendumul pentru Familie, Baconschi afirma că susține "parteneriatele civile" între persoane de același sex și că „Referendumul pentru familie va diviza și mai mult societatea”.

Doru Bușcu scrie despre infracțiunile care ar reieși din activitatea cuplului Macovei - Dan Tăpălagă: abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, tăinuire, sustragere de informații clasificate și care vor rămâne neanchetate pentru că s-au prescris

Doru Bușcu scrie despre jurnalistul Dan Tăpălagă și activitatea acestuia alături de fosta ministră a justiției, Monica Macovei, amintind despre raportul Comisiei Parlamentare care a anchetat desființarea arhivei SIPA.