Persoane: Șerban Nicolae
Foto: Realitatea.net

Adrian Năstase analizează gestul lui Klaus Iohannis de a nu promulga Legea Zilei Trianonului, după ce tocmai acuzase PSD de înțelegeri secrete cu ungurii. Oare va primi președintele decorația „Ordinul de Merit” al Ungariei pentru asta?

Adrian Năstase a sugerat pe site-ul său joi, 4 iunie, în ziua împlinirii Centenarului Tratatului de la Trianon, că actualul președinte al republicii nu a promulgat Legea adoptată de Parlament pentru marcarea solemnă a acestei zile, și că, probabil, tot el ar fi comandat transmiterea de instrucțiuni prin MAE

Parlamentul României a adoptat o lege care facilitează încadrarea străinilor non-UE în piața muncii. Deputatul Daniel Gheorghe: Efectul pervers al legii este acela de a pregăti terenul pentru imigrație economică masivă dinspre Asia și Africa

Miercuri, 10 octombrie, Camera Deputaților a adoptat, cu un singur vot împotrivă, proiectul de lege nr. 423/2018, care urmărește „modificarea și completarea unor acte normative privind regimul străinilor în România”.

BOALÃ LUNGÃ, MOARTE SIGURÃ. Birourile Permanente reunite au decis că propunerea legislativă de revizuire a Constituției României „reintră în circuitul legislativ al Camerei Deputaților” (STENOGRAMA ȘEDINȚEI)

Nimeni nu garantează că, la următoarea ședință în plen, nu se va trezi careva să strige: „nu noi, ci Senatul!”. Și tot așa, până când altcineva va fi de acord că termenele procedurale au cam fost depășite, iar inițiativa ar cam trebui respinsă.