Persoane: Victor Ponta

Klaus Iohannis și liderii partidelor din opoziție au semnat un acord politic național pentru implementarea rezultatelor Referendumului consultativ din 26 mai

Președintele României, Klaus Iohannis, și liderii grupurilor politice PNL, USR, PRO România și PMP au semnat, joi, la Palatul Cotroceni, așa-numitul „Acord Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României”, prin intermediul căruia intenționează să transpună în legislație rezultatele Referendumului național consultativ pe teme de Justiție, desfășurat concomitent cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

FOTO: DPA/R.Ghement

Pentru uz intern, Victor Ponta face poze cu monahii din Sfântul Munte Athos, ca să arate „ce bun creștin” este el. Pentru „uz extern” se declară, din nou, împotriva protejării familiei și a căsătoriei

Fostul premier al României și actual președinte al Partidului Pro România, Victor Ponta, a criticat într-un interviu acordat publicației Euroactiv, organizarea de către PSD a Referendumului pentru familie, precum și faptul că acest partid „se comportă precum polonezii conservatori” .

FOTO: Antena3.ro

Dacian Cioloș, în 2015, spunea că îl consideră pe Dragnea, „un amic: Mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”. Liderul PLUS recunoștea că și cu Tăriceanu avea „o relație amicală”

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, este unul dintre cei mai aprigi critici ai omologului său PSD-ist, Liviu Dragnea.  Chiar și recent, odată cu decizia BEC de a respinge cererea de înscriere a alianței USR/PLUS pentru alegerile europarlamentare, Cioloș a arătat cu degetul spre regimul Dragnea-Tăriceanu.