Persoane: Victor Ponta

Kovesi, primul interviu în care răspunde acuzațiilor lui Ghiță: Este evident că se încearcă o manipulare pentru că lumea să uite câte dosare i-au fost făcute acestui inculpat, câte prejudicii a provocat statului

Procurorul șef al DNA a declarat, într-un interviu acordat ziare.com, că l-a cunoscut pe Sebastian Ghiță la evenimente organizate de instituțiile cu care colabora, precizând că nu a participat la evenimente private cu acesta. Kovesi spune că nu are motive să își dea demisia.

Sebastian Ghiță, dezvăluiri frapante despre Colectiv și Dan Condrea: „Eu ca cetățean mă tem că oamenii vor crede că întreținem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om”

Fostul deputat, Sebastian Ghiță, a ieșit la rampă cu noi dezvăluiri incendiare. Acesta susține într-o înregistrare difuzată la România TV că dărâmarea Guvernului Ponta a fost o „chestiune organizată”, iar incendiul de la Colectiv a reprezentat o diversiune.

Ponta: Din 2016 am atras atenția că există o gaură în buget; sigur că trebuie să răspundă Cioloș, Dragu, Ghinea și Iohannis

Fostul premier Victor Ponta scrie, pe Facebook, că, încă din 2016, el și fostul șef al ANAF Gelu Diaconu au atras atenția că există o ”gaură din ce în ce mai mare” în bugetul țării, motiv pentru care trebuie să răspundă Dacian Cioloș, foștii miniștri Anca Dragu și Cristian Ghinea, alături de președintele Klaus Iohannis.