ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ofensiva ANAF împotriva micilor comercianţi cu capital românesc pare că are un răspuns. Deputatul Bogdan Diaconu a publicat pe contul de Facebook un proces verbal din care reiese că ANAF recunoaște că penalizează o societate care vinde legume şi fructe pentru că are prețuri mai mici decât Kaufland!

Documentul prezentat de parlamentar este 9 martie 2015, dar nu se specifică localitatea. Dacă este adevărat, acest document este o bombă pentru statul român, care ia drept etalon al preţurilor un hipermarket!

"ANAF lucrează împotriva economiei românești! Dai mai ieftin, ANAF te închide! Românii sunt condamnați de către statul român să cumpere scump! Vina comerciantului român este că avea prețuri mici, iar Kaufland stabilește standardul de preț oficial al statului român", mai spune Diaconu.

anaf

 

 

ANAF a declanşat o operaţiune de amploare împotriva evaziunii fiscale, dar până acum nicio mare firmă nu a fost sancţionată. În schimb, au fost închise mici afaceri, ca de exemplu restaurante, cofetării, covrigării sau mici magazine.