ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul american Jonathan Jackson, câştigător a cinci premii Emmy, va conferenţia la Paris, la invitaţia Mitropoliei Ortodoxe Române pentru Europa Occidentală și Meridională, în cadrul Festivalului "Din dragoste pentru Frumos", ediţia a V-a.

Pe 14 mai, de la ora 14, la Catedrala St. Sulpice - Cripta Puțului, starul din General Hospital și Nashville, împreună cu soţia sa, actrița Elisa Jackson, vor susţine conferinţa "Despre plinătatea vieţii în Hristos şi misiunea Bisericii Ortodoxe în lume".
De la ora 15, în același loc, va fi lansat volumului "The Mystery of Art: Becoming an Artist in the Image of God" (Taina artei: cum să devii un artist după chipul lui Dumnezeu), Ancient Faith Publishing, 2014) iar seara, de la ora 19.15, în Sala Bizantină a Ambasadei României la Paris, dupa deschiderea Serii de Gală de către Excelenţa Sa Domnul Bogdan Mazuru, Ambasadorul României în Republica Franceză, în prezenţa I.P:S. Părinte Mitropolit IOSIF, cunoscutul artist va cânta împreună cu grupul franco-român Ô-ARTA, într-un concert de muzică medievală şi veche românească.