ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Salvă de acuzații din partea unor lideri conservatori din Europa la adresa cancelarului german, după atentatul de la Berlin. Pe aceeași voce, Geert Wilders, Nigel Farage și Marine Le Pen o acuză pe Merkel că are mâinile pătate de sânge. Cu un fotomontaj șocant.

Liderul Partidului Libertății din Olanda,  Geert Wilders, a postat pe Twitter o fotografie șocantă, înfățișând-o pe Merkel cu mâinile pătate de sânge, insoțită de un mesaj dur, adresat liderilor europeni care comtinuă să susțină cauza refugiaților.  "Ei ne urăsc și ne ucid. Și nimeni nu ne protejează. Avem nevoie de o revoluție politică. Și să ne apărăm popoarele.  #BerlinAttack.'", a scris Geert Wilders pe Twitter.
De la Londra, Nigel Farage, liderul UKIP, formațiunea care a dus steagul în campania de ieșire a Marii Britanii din UE, a comentat astfel:"Fapte precum cele din Berlin sunt moștenirea lui Merkel". Pe acceași lungime de undă a fost și lidera Frontului Național din Franța, Marine Le Pen, care a spus că "teroristul islamic de la Berlin este un migrant, iar Merkel este responsabilă. În
Franța și în Europa trebuie opriți acești lideri iresponsabili".
 
Lidera formațiunii antiimgrație din Germania, Alternativa pentru Germania, a lansat și ea noi acuzații la adresa cancelarului german, acuzată că a mințit în privința securității din Germania.

Merkel a fost desființată și de ministrul ceh de Finanțe, Andrej Babis. Cancelarul german este responsabilă pentru că migranții nu au ce căuta în Europa, a spus oficialul ceh. "Din păcate, această politică e de vină pentru acest act groaznic. Ea a fost aceea cara a dat drumul migranților să intre în Europa, în valuri valuri de necontrolat, fără acte, fără ca nimeni să știe cine sunt".