ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul companiei Microsoft, dar și cel mai bogat om al planetei, Bill Gates a declarat că lumii îi lipsește un "guvern mondial", arată un material din Huffington Post.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Într-un interviu acordat publicației Suddeutsche Zeitung, Gates afirmă că omenirea are nevoie de un guvern mondial, mai ales în ceea ce privește tratarea epidemiilor și a schimbărilor climatice.

"Puteți să râdeți,  dar a fost cu-adevărat trist să vedem cât de prost a fost organizată Conferința de la Copenhaga și cum sistemul ONU a eșuat", a afirmat șeful Microsoft despre conferința din 2009 despre schimbările climatice, de la Copenhaga.

În vederea combaterii problemelor urgente ale omenirii, este "neapărată nevoie" de un Guvern Mondial. "Națiunile Unite au fost create pentru menținerea securității în lume. Suntem gata pentru război, deoarece ne-am luat toate măsurile de precauție. Avem NATO, avem jeep-uri, divizii de tancuri, soldați antrenați. Dar cu epidemiile cum luptăm? Câți doctori, câți oameni de știință, câte avioane avem? Dacă ar exista un Guvern Mondial, lumea ar fi mai bine pregătită", a spus Bill Gates. Prin fundația sa, Bill Gates sprijină campaniile de vaccinări din întreaga lume.

Anterior, în 2010, Bill Gates afrma că banii cheltuiți pentru prelungirea, "cu trei luni" a vieții unor pacienți ar putea fi folosiți pentru a plăti profesorii.

Bill Gates este cel mai bogat om din lume.