ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CS Universitatea Craiova(Liga a II-a)  l-a transferat pe atacantul Virgil Andrei Ivan, component al reprezentativei Under 17 a României care a acces în luna octombrie la turul de elită pentru calificarea la Campionatul European 2013/2014.

Tânărul, care până acum a fost legitimat la Sporting Piteşti, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, informează siteul oficial al echipei din Craiova. În vârstă de 16 ani, Virgil Andrei Ivan a marcat 13 goluri în cele 16 partide în care a evoluat în acest sezon pentru Sporting Piteşti.

Pentru echipa naţionala Under 17 a României, atacantul a marcat două goluri în cele trei meciuri disputate în prima fază de calificare la CE 2014.

Virgil Andrei Ivan este cel de-al doilea transfer realizat de CS Universitatea Craiova în această iarnă, după achiziţionarea lui Dacian Varga.

Sursa foto: www.csuc.ro