ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Posturile naționale de televiziune au informat că de la 1 aprilie 2014 vor fi introduse noile cărți de identitate, biometrice. Această știre nu a fost primită cu prea mult entuziasm de către români, iar majoritatea creștină refuză vehement asocierea identității proprii cu cardurile cu cip-ul care conține cifrele „666”.p01

Românii nu vor accepta atât de ușor această schimbare. Vestea bună este că surse ale Poliției Române au confirmat că această schimbare este, deocamdată, doar la nivel de știre. Direcțiile Pașapoartelor, care se ocupă cu emiterea cărților de identitate nu au fost anunțate încă de această nouă „reformă”. Totodată, „în practică, introducerea cardurilor de indentitate biometrice este imposibilă, la nivel de țară, deoarece nu există încă tehnologia necesară”, spun aceleași surse.

Dacă această informație este reală sau doar o păcăleală de 1 aprilie, rămâne de văzut. Între timp, cei care vor să-și protejeze identitatea de „pecetea fiarei” au început deja să caute măsuri de precauție.

[video ]http://www.youtube.com/watch?v=MTJUpmPx-BY[/video]

(FOTO: apologeticum.ro)