ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite, Donald Trump a ales guvernatorul Carolinei de Sud Nikki Haley să fie ambasadoare a SUA la Organizația Națiunilor Unite, anunță agenția LifeSiteNews.com .

Veste este binevenită având în vedere conflictele militare ce se întind ca o cangrenă în Africa și Orientul Mijlociu, distrugând de ani de zile viețile a mii de familii. Misiunea la ONU a Statelor Unite fost edulcorată în ceea ce privește soluționarea pacificatoare a conflictelor.

Nikki Haley a susținut comunitățile asiatice și africane, ea însăși provenind dintr-o familie din India, dar s-a pronunțat împotriva migrației musulmane. În 2013, Haley a apărat amendamentul constituțional în Carolina de Sud referitor la căsătoria definită ca fiind între un bărbat și o femeie. Haley este cel mai tânăr guvernator în țară și a devenit primul guvernator femeie al Carolinei de Sud în 2011. De asemenea este convertită la creștinism.

Nikki Haley a sprijinit în mod constant legile care protejează drepturile unui făt și restricționează avortul, cu excepția cazului când viața mamei este în pericol.

Inițial au existat speculații că va fi ales Richard Grenell, activist pro-homosexualitate și susținător în 2013 la Curtea Supremă al căsătoriei între persoane de același sex pentru cazul Hollingsworth v. Perry. Grenell a fost purtătorul de cuvânt al Statelor Unite la ONU cu cea mai îndelungată activitate.