ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atunci când o parte, mai mică sau mai mare, a societăţii româneşti a atras atenţia că mass-media a creat şi promovat modele greşite, influenţând în mod negativ scara de valori a tinerei generaţii, mai mereu s-a răspuns că "aceasta este dorinţa telespectatorilor care trebuie respectată". S-a mai spus chiar că trebuie să ne modernizăm, iar aceste persoane/comportamente sunt "vârfurile de lance" ale noilor generaţii.

Unul dintre aceste "vârfuri de lance", prezentat acum cinci ani opiniei publice drept unul din cei "care reuşesc să producă într-o Românie în care mai toată lumea consumă" este acolitul Elenei Udrea, Tudor Breazu.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

În mod iresponsabil, PRO TV îi dedica lui şi altor cinci indivizi aproape 25 de minute în cadrul emisiunii de mare audienţă "România Te Iubesc".

Tudor Breazu, cel descris de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti drept un individ care a creat un "circuit financiar complex şi a ticluit înscrisuri pentru a le da o aparenţă de legalitate"  şi "un pericol concret" era descris de către PRO TV ca fiind "Un excentric pasionat de modă care-şi iubeşte decapotabila şi este foarte legat de prietenii săi".

Pe scurt "tânăra elită socială ţării. Sunt oamenii care chiar acum în criză duc greul în România, ei fac totuşi parte din plusvaloarea care încă mai există, restul doar consumă".

Mai mult, în acelaşi reportaj, românii angajaţi la stat sau la privat sunt trataţi batjocoritor, drept oameni care n-au reuşit în viaţă,  exact opusul modelului Tudor Breazu: "Cum de n-au devenit şi ei nişte bugetari care să tremure zi şi noapte la gândul că vor fi daţi afară? Cum au reuşit în viaţă?Pentru ei nu există criză sau şefi câinoşi".

Acuzat de DNA că a intermediat o sumă de 300.000 de lei, drept mită pentru Elena Udrea, Tudor Breazu avea încă din 2010 "prea multe haine, prea sofisticate şi prea frumoase". Despre acest individ spunea PRO TV ţării că "nu cere nimic de la guvern şi nu aşteaptă pensia". Între timp s-ar putea să se fi răzgândit...

În reportajul de la PRO TV, Tudor Breazu afirmă că filozofia sa în afaceri este "să fac pentru alţii ca şi cum aş face numai pentru mine".

Acesta este unul din modelele promovate de-a lungul vremii de către PRO TV. Şi nu oricum, ci în mod explicit împotriva majorităţii care "tremură la gândul" că va fi dată afară de la locul de muncă. În acest timp, postului PRO TV i s-au şters datorii de miliare de lei pe care trustul le avea la bugetul de stat.

Despre acest individ periculos, PRO TV afirma cu seninătate că este "liber fără reguli serioase" dar că "Îşi iubeşte ţara şi oraşul".

Cu asemenea "patrioţi", cine mai are nevoie de duşmani externi?

Reamintim că fondatorul PRO TV, Adrian Sârbu, a recunoscut anul trecut că a inventat conceptul "Ştirilor de la ora 5" ca o "diversiune" şi că prin PRO TV a făcut "teste pe poporul român".

Între timp, Adrian Sârbu a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare în dosarul "Mediafax" caz adus în faţa opiniei publice de ActiveNews.ro.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REPORTAJUL PRO TV DESPRE TUDOR BREAZU