ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eveniment fără precedent pentru hipermarketul Cora, ce aparţine de Louis Delhaize Group. Începând cu 1 iunie, unitatea pe care o operează în cadrul centrului comercial Galleria Arad se va închide. Este pentru prima oară când Cora este nevoită să închidă un magazin.

"Am primit notificarea Cora și în acest moment explorăm toate opțiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În același timp, suntem în diferite discuții cu alți operatori de hipermaketuri precum și cu alți retailer de calibru și o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activității Galleria Arad, existând întotdeauna alte opțiuni", a declarat Danny Bercovich, CEO GTC România.

Cora a deschis magazinul din Arad în octombrie 2010, acesta fiind al patrulea hipermarket operat de retailer în România. Hipermarketul Cora se intinde pe o suprafaţă de 9.000 mp şi este singurul din oraş.