ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președinte nou, dar același activism  „gay” și „trans” promovat de Statele Unite în toată lumea. Acesta sentimentul pe care îl resimt milioane de oameni cu principii morale din întreaga lume, deranjați că propaganda americană LGBT din afara Americii nu s-a încheiat odată cu președinția lui Obama, ci merge mai departe, scrie site-ul Lifesitenews.com.


Pe 7 iunie,  ambasada SUA de la Vatican a postat pe pagina sa de Facebook un text de susținere a comunității LGBT, amintind că  „Iunie este luna LGBT Pride!” Și i-a îndemnat pe cei intersați să afle mai multe despre originile acestui eveniment de pe site-ul: https://goo.gl/1iFvCx”, site-ul ducând la  o pagină de net a Bibliotecii Congresului, LGBT Pride Month, care îl onorează pe  activistul homosexual Frank Kameny.

Același Kameny care le spunea criticilor săi, americani pro familie, că „Homosexualul este bun, homosexualul este Dumnezeu, homosexualul este divin, iar voi nu sunteți nimic”. Activistul homosexual ateu, devenit o „icoană” a homosexualilor, mort în 2011, îi ridiculiza pe opozanții religioși ai agendei LGBT, numindu-i „Christofasciști”. Omul pe care îl elogiază Biblioteca Congresului american în 2017 mai susținea că „relațiile zoofile sunt în regulă câtă vreme animalul nu se supără".

„Sexul cu animale nu mă interesează ... Dar poate fi punctul slab al unor oameni sau o idiosincrazie inofensivă a unora. Atâta timp cât animalului nu îi pasă, pe mine nu mă deranjează și nu văd de ce pe alții i-ar interesa”, afirma Frank Kameny.
 
Mai mult, ca parte a celebrării „homosexuale”, Biblioteca Congresului a postat un tweet controversat, pro-homosexuali, al Ivankai Trump, fiica președintelui american, care spunea: „Sunt mândră să-mi susțin prietenii din comunitatea LGBT și  americanii LGBT care au contribuit imens la societatea și economia noastră”.

Catolicii au luat foc

Reacțiile la psotarea Ambasadei SUA la Vatican au mers de la furie până la dezamăgire extremă în rândul catolicilor, care respectă și urmează învățătura Bisericii, conform căreia comportamentul homosexual nu reprezintă baza căsătoriei sau un motiv de mândrie. „Ani de zile, liberalii ne-au acuzat că încercăm să impunem societății moralitatea și religia noastre", afirmă Allyson Smith, avocată catolică pro-viață și pro-familie din San Diego. „Acum Statele Unite, prin ambasadele sale din toată lumea, încearcă să impună ideologia perversiunii pro-sexuale asupra restului lumii, inclusiv asupra țărilor care nu sunt de acord cu așa ceva. Având în vedere toate scandalurile și acuzațiile de hmosexualitate aduse preoților, Vaticanul ar trebuie să  fie deosebit de vigilent pentru a nu permite ca în granițele sale să fie afișat steagul „mândriei homosexuale”, a declarat Smith pentru LifeSiteNews. Ea spune că, dacă s-ar fi  aflat la Vatican, i-ar fi cerut ambasadorului SUA să scoată imaginea curcubeului, o batjocură la adresa lui Dumnezeu.


„De ce ambasada SUA la Sfântul Scaun sărbătorește un comportament sexual deviant?  Oare ambasada SUA în Israel celebrează friptura de porc?, se întreabă și  Cynthia Heimsoth, într-un comentariu pe Facebook ca reacție la postarea, de către ambasada americană la Vatican, a imaginii cu steagul curcubeu uriaș, purtat la o Gay Pride.

„Pare a fi un afront intenționat la adresa gazdei ambasadei americane, Sfântul Scaun, și dacă părea ceva la care te puteai aștepta din partea administrației Obama, este foarte dezamăgitor că vine din partea administrației Donald Trump”, a comentat și  Jennifer Jordan Childress.

Steagul curcubeu flutură și în Kurdistan

Într-o declarație publicată de Newsweek,  mai nuanțată decât proclamările tipice „mândriei homosexuale”, secretarul de stat Rex Tillerson spunea: „Ca o recunoaștere a Lunii LGBT, Departamentul de Stat își afirmă solidaritatea cu apărătorii drepturilor omului și organizațiile societății civile care lucrează în întreaga lume pentru a susține libertățile fundamentale ale persoanelor LGBT [Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Intersex] pentru a trăi în libertate și cu demnitate”. 

Oficialul american s-a referit, comentează LifesiteNews, la Cecenia, din Federația Rusă, dar și la Kurdistanul irakian, unde un deputat a înaintat  un protest consulatului american din Erbil care a decis să arboreze "steagul curcubeu" al activiștilor homosexuali sub steagul american. Parlamentarul  irakian Habib al-Tarfi  Irakian a criticat dur consulatul Statelor Unite la Erbil pentru arborarea steagului comunității homosexualilor, alături de cel american, susținând că „un astfel de gest nu este potrivit pentru o regiune islamică". El a declarat că este "rușinos" pentru consulatul SUA "să ridice acest steag într-o provincie religioasă din Irak în timpul lunii sfinte a lui Ramadan", și a susținut că ar fi dat foc consulatului dacă  ar fi fost la circumscripția sa.

Și în Jamaica, reprezentanții unor asociații pro-familie sunt deranjați că, și după alegerea președintelui Trump, steagul curcubeu flutură liber la ambasada SUA pentru a marca „luna LGBT Pride. Jamaicanii nu uită nici acum activismul comunității LGBT tot mai agresiv al lui Barack Obama, care a reușit să determine autoritățile din această țară să renunțe la legea anti-sodomie.
 
LSN amintește că, deși președintele Trump a rupt tradiția instituită de predecesorul său, prin faptul că a hotărât să nu facă o declarație oficială a Casei Albe privind „Iunie, luna LGBT Pride”, diverse agenții militare și Pentagonul celebrează liber această lună, provocând furia conservatorilor care  au sperat că aceste acțiuni nu vor mai avea loc, după instalarea președintelui republican.