ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Darius Vâlcov scapă de a doua cerere de arestare preventivă. Decizia nu este definitivă. ÎCCJ a respins, marţi, a doua cerere a DNA de emitere a unui nou mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurorii DNA.

UPDATE Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov a recunoscut în fața procurorilor DNA că a luat mită de la societăți comerciale în 2012. Mărturisirea vine în condițiile în care Darius Vâlcov aşteaptă două decizii din partea judecătorilor Curţii Supreme. Informația că Darius Vâlcov ar fi recunoscut mita apare în referatul procurorilor privind propunerea de arestare preventivă. În acest document se arată că fostul ministru a spus, în timpul audierilor, că a primit acești bani, începând cu 2011, în mai multe tranșe, prin intermediul unei societăți comerciale controlate de un apropiat. Banii veneau de la omul de afaceri Theodor Berna.

Darius Vâlcov a demisionat din funcția de senator în Parlamentul României.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Fostul ministru de Finanțe  este arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență.

Decizia fostului ministru vine în ziua în care DNA a emis un nou mandat de reținere pe numele său.