ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși inițial ar fi trebuit să se dispute pe Arena Naționala, derby-ul dintre Dinamo și Steaua se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare.

”FC Dinamo București anunță oficial că UNICUL DERBY al fotbalului românesc, DINAMO – Steaua în etapa XVIII-a din Liga 1, se va disputa duminică, 22 noiembrie 2015, la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.
Vom reveni cu amănunte în ceea ce privește prețurile biletelor și programul caselor de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare”, anunță pagina de Facebook a clubului roș-alb.

Principala problemă din cauza căreia derby-ul nu s-a putut disputa pe Arena Națională o reprezintă faptul că cel mai modern stadion al țării nu are aviz din partea celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

"Stadionul nu are aviz! De la început se ştia că nu este autorizat, doar că acum este public!", anunţa Raed Arafat, secretarul de stat al MAI.

Steaua nu a putut evolua pe Arena Naţională în meciul cu Botoşani şi au fost nevoiți să joace la Cluj.