ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă nu erați sătui de erorile de construcție care apar pe șantierele din România, iată că ”Dorel” lovește din nou, de această dată la Aiud, acolo unde mai mulți muncitori au găsit o metodă inedită de a asfalta o stradă pe care se afla parcată o mașină, probabil abandonată.

Imaginile vorbesc de la sine despre metoda simplă aleasă de muncitorii firmei, care au asfaltat pe lângă mașină, conform Alba24.ro.

„În data de astăzi 21.11.2015 în orașul Aiud, echipa de elită a reușit imposibilul! Au turnat un asfalt cum nu se putea mai bine, și în centru lui ,ghiciți ce? O mașină abandonată probabil, pe lângă care s-a făcut un careu cum doar ei au știut mai bine!”, a scris cititorul care a transmis imaginile sursei citate mai sus.

Aceste metode de construcție ne fac să ne gândim tot mai mult la felul în care s-au efectuat lucrările pe majoritatea șantierelor din țara noastră. Ultimul exemplu de acest fel a fost legat de o bucată din autostrada Orăștie-Sibiu, care a trebuit demolată după ce au apărut mai multe cratere pe suprafața acesteia.